네덜란드어 (nl-NL)

Title

Taglines

Overview

Op een rustige zomerdag in 1991 telden vijf criminelen, waaronder Maya en Dilip, in het bruisende Lokhandwala Complex 70 lakhs in flat nr. 32 B, toen 286 politieagenten, onder leiding van ACP Khan, strategische posities rond hun gebouw innamen. Er volgde geweervuur ​​en het hele land was getuige van de meest besproken ontmoeting bij daglicht, die zes uur duurde en die de buitenwijken van Mumbai in een oorlogsgebied veranderde.

러시아어 (ru-RU)

Title

Перестрелка в Локандвале

Taglines

Overview

В основу сюжета картины положена реальная история перестрелки между полицейскими и гангстерами в Свами Самарнатхе, пригороде Мумбая, который теперь известен как Локандвала. Это случилось в 1992 году, когда засевшие в одной из квартир 6 главарей мафии отстреливались от полицейских в течение 6 часов. Не перестрелка, а настоящее сражение, в котором было задействовано 255 полицейских, возглавляемых полицейским инспектором Кханом, и выпущено 1755 пуль. Во время этой операции Кхан настолько превысил полномочия по зачистке, что попал под внутреннее расследование в своем же департаменте. Перестрелка в Локандвале - это история начинающего бандита Майи и его опытного партнера Дилипа...

영어 (en-US)

Title

Taglines
Based on true rumours
Overview

On a calm summer day in 1991, in the bustling Lokhandwala Complex, five criminals including Maya and Dilip were counting 70 lakhs in flat no. 32 B, when 286 policemen, headed by ACP Khan, took strategic positions around their building. A gunfire ensued and the entire nation witnessed the most talked about daylight encounter lasting 6 hours that transformed suburban Mumbai into a war zone.

2h 25m

중국어 (zh-CN)

Title

枪战

Taglines

Overview

  1991年一个宁静的夏天,在拥挤的Lokhandwala Complex,五名罪犯其中包括Maya和Dilip被ACPKhan带领的286名警察包围在了32B的公寓里。

터키어 (tr-TR)

Title

Lokandwala'da Çatışması / Shootout at Lokhandwala

Taglines

Overview

Resmin konusu, şimdi Lokandwala olarak bilinen Mumbai'nin bir banliyösü olan Swami Samarnath'ta polisler ve gangsterler arasındaki çatışmanın gerçek hikayesine dayanıyor. Bu, 1992'de apartmanlardan birine yerleşen 6 mafya liderinin 6 saat boyunca polisten ateş açmasıyla oldu. Çatışma değil, polis müfettişi Khan liderliğindeki 255 polisin dahil olduğu ve 1755 merminin ateşlendiği gerçek bir savaş. Bu operasyon sırasında Khan, temizleme yetkisini o kadar aştı ki, kendi departmanında bir iç soruşturmaya girdi. Lokandwala'daki çatışma, hevesli bir haydut Maya ve deneyimli ortağı Dilip'in hikayesidir. Bu ikisi, 90'ların başındaki Mumbai gangsterlerinin suç ticaretinde yeni bir sayfa açtı. Yeraltı dünyasının kralına itaatsizlik etmeye cesaret ettiler, böylece Khan ve ekibinin dikkatini çektiler. Hem Khan hem de Maya, kendilerini işlerine o kadar adamışlardı ki, kişisel yaşam onlar için pek önemli değildi.

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

찾으시는 영화나 TV 프로그램이 없나요? 로그인 하셔서 직접 만들어주세요.

전체

s 검색 바 띄우기
p 프로필 메뉴 열기
esc 열린 창 닫기
? 키보드 단축키 창 열기

미디어 페이지

b 돌아가기
e 편집 페이지로 이동

TV 시즌 페이지

(우 화살표) 다음 시즌으로 가기
(좌 화살표) 이전 시즌으로 가기

TV 에피소드 페이지

(우 화살표) 다음 에피소드로 가기
(좌 화살표) 이전 에피소드로 가기

모든 이미지 페이지

a 이미지 추가 창 열기

모든 편집 페이지

t 번역 선택 열기
ctrl+ s 항목 저장

토론 페이지

n 새 토론 만들기
w 보기 상태
p 공개/비공개 전환
c 열기/닫기 전환
a 활동 열기
r 댓글에 글쓰기
l 마지막 댓글로 가기
ctrl+ enter 회원님의 메세지 제출
(우 화살표) 다음 페이지
(좌 화살표) 이전 페이지

설정

Want to rate or add this item to a list?

로그인