Czech (cs-CZ)

Title

Když láska kvete

Taglines

Overview

Po smrti své ženy se musí Gérard začít o svého třináctiletého syna Victora starat sám. Věci se moc nelepší a příliš tomu nepřispívá ani to, že čerstvě ovdovělý Gérard nachází útěchu ve společnosti placených společnic a o opravdový vztah se vůbec nepokouší. Čerstvě rozvedená Sophie mezitím žije jen se svou třináctiletou dcerou Louise. Sophie má mizernou práci coby prodavačka a již nějakou dobu přežívá bez sebemenšího záblesku romantiky. Jiskra přeskočí až mezi ní a Gérardem - a neutěšený vdovec a rozvodem zocelená Sophie se do sebe zamilují. Nejprve se chovají úplně jako teenageři, když se pokoušejí svou milostnou aféru dost neobratně zatajit před svými dětmi. A zatímco se jejich rodiče chovají jako děti, Victor a Louise dospívají rychleji než je obvyklé - a zažívají první lásku. Dospělí jsou jako děti a děti jako dospělí - otázkou však zůstává, kdo je na lásku doopravdy připravený?

English (en-US)

Title

Melting Love

Taglines

Overview

The paths of Sophie and Gerard cross following a traffic accident; as for their children, they meet during a school outing. Two encounters, two love stories.

1h 40m

Polish (pl-PL)

Title

Gdy miłość zapłonie

Taglines

Overview

Po śmierci żony, Gerard samotnie musi wychowywać swojego 13-letniego syna, Victor'a. Sprawy układają się nie najgorzej dla młodego wdowca, który nie potrafi zaangażować się już w żaden poważny związek. W tym samym czasie, Sophie, która niedawno się rozwiodła ma 13-letnią córkę, Louise. Sophie jest urzędniczką, która od pewnego czasu żyje bez żadnych romansów. Pewnego dnia, ci samotni rodzice się poznają.

1h 30m

Portuguese (pt-PT)

Title

Quando o Amor Entra em Jogo

Taglines

Overview

Sophie é divorciada e mãe de uma menina, Louise. Gérard é viúvo e cria sozinho seu filho, Victor. Sophie e Gérard se conhecem por conta de uma batida de carro. Já seus filhos se conhecem à saída da escola. Dois encontros, duas histórias de amor.

1h 30m

Russian (ru-RU)

Title

Когда вмешивается любовь

Taglines

Overview

Жерар, отец одиночка 13-летнего сына, в результате ДТП знакомится с Софи, матерью одиночкой. Это знакомство положит конец их замкнутой, скучной, однообразной жизни. Тем временем их дети — Виктор и Луиза — знакомятся между друг с другом в школе. Никто из них — ни дети ни их родители — даже не подозревают, как тесно судьба свяжет их вместе…

1h 30m

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Can't find a movie or TV show? Login to create it.

Global

s focus the search bar
p open profile menu
esc close an open window
? open keyboard shortcut window

On media pages

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(right arrow) go to next season
(left arrow) go to previous season

On TV episode pages

(right arrow) go to next episode
(left arrow) go to previous episode

On all image pages

a open add image window

On all edit pages

t open translation selector
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l go to last reply
ctrl+ enter submit your message
(right arrow) next page
(left arrow) previous page

Settings

Want to rate or add this item to a list?

Login