Czech (cs-CZ)

Title

Vražedná sezóna: Temná záhada

Taglines

Overview

Komisař Rousseau a Mariella vyšetřují vraždu mladé běžkyně, která byla zastřelena za bílého dne. Podezřelých je hned několik. Ale je vše opravdu tak, jak se na první pohled může zdát? Když seniorka Jeanne Destouchesová potká mladou běhající dívku, rozsypou se jí drobné a ona se je snaží posbírat. Když se po chvilce otočí, Charlotte leží na zemi a je mrtvá. Nejdřív si myslí, že dostala infarkt nebo mrtvici. Pak si ale všimne, že krvácí. Jde o dceru lékaře. Byla zastřelená, jenže na místě činu zatím nebyly objevené žádné důkazy. Šlo zjevně o zkušeného střelce. Policisté nechtějí, aby to působilo jako terorismus. Mariella opět narazila na záhadného muže, co se jí vloupával do bytu. Chodí s duplikátem klíče do bytu syna komisaře Rousseaua. Mariella to s ním jede probrat, a chce, aby zjistil propojení syna právě s tímto Jérômem Laurainem. Ale komisař odmítá, myslí, že syn pouze zjistil, že není jeho biologickým synem a odjel hledat své kořeny do Indie...

French (fr-FR)

Title

Noir Enigma

Taglines

Overview

Sur le seuil d'une des pâtisseries les plus réputées de Paris, une jeune étudiante s'effondre... Tuée par balle. Un meurtre inexplicable : pas d'arme du crime, aucun suspect, rien dans le passé de la victime qui permette de suivre la moindre piste. Un meurtre sans mobile. Le crime parfait ? Dans les méandres de la ville lumière, un nouveau défi pour l'inspecteur Rousseau et le commandant Mariella de Luca.

1h 37m

Portuguese (pt-BR)

Title

Taglines

Overview

Uma estudante é abatida na entrada de uma confeitaria famosa. Nenhuma arma, nenhum suspeito. Nada na vida ou no passado da vítima que pudesse servir como pista para uma linha de investigação. Crime perfeito? Paralelamente, Rousseau continua a investigar o desaparecimento do filho...

Russian (ru-RU)

Title

Зловещая тайна

Taglines

Overview

Молодая студентка была застрелена на пороге известной кондитерской. Ни оружия, ни подозреваемого, ничто в жизни и в прошлом жертвы не дает ни малейшей подсказки. Совершенное преступление? Параллельно комиссар Руссо продолжает расследовать исчезновение своего сына.

1h 38m

Slovak (sk-SK)

Title

Vražedná sezóna: Temná záhada

Taglines

Overview

Komisár Rousseau a Mariella vyšetrujú vraždu mladej bežkyne, ktorá bola zastrelená za bieleho dňa. Podozrivých je hneď niekoľko. Ale je všetko naozaj tak, ako sa na prvý pohľad môže zdať? Keď seniorka Jeanne Destouchesová stretne mladú behajúcu dievčinu, rozsypú sa jej drobné a ona sa ich snažia pozbierať. Keď sa po chvíľke otočí, Charlotte leží na zemi a je mŕtva. Najskôr si myslí, že dostala infarkt alebo mŕtvicu. Potom si však všimne, že krváca. Ide o dcéru lekára. Bola zastrelená, lenže na mieste činu zatiaľ neboli objavené žiadne dôkazy.

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Can't find a movie or TV show? Login to create it.

Global

s focus the search bar
p open profile menu
esc close an open window
? open keyboard shortcut window

On media pages

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(right arrow) go to next season
(left arrow) go to previous season

On TV episode pages

(right arrow) go to next episode
(left arrow) go to previous episode

On all image pages

a open add image window

On all edit pages

t open translation selector
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l go to last reply
ctrl+ enter submit your message
(right arrow) next page
(left arrow) previous page

Settings

Want to rate or add this item to a list?

Login