Chinese (zh-CN)

Title

神奇的月球

Taglines

Overview

血月、超级月亮和月全食。bilibili & BBC联合出品的《神奇的月球》带你探索月球之美,了解它对我们自然世界的影响。 夜间拍摄月亮很难,但是,新式的低照度摄影机和数码望远镜终于能捕捉到在自然光下、以全球美景为衬的月球的面貌。 潜入南太平洋的深海,珊瑚礁和月相同步生长。亲身体验香港的中秋节,整座城市如何中了月亮的魔咒;看月全食把美国的白天变成黑夜。 在这场奇妙的月球探险中,从全新的角度欣赏神奇的月球。

Czech (cs-CZ)

Title

Zázraky Měsíce

Taglines

Overview

S použitím nejnovějších a nejpodrobnějších záběrů odhalíme životní cyklus Měsíce. Jak se z našeho pohledu zvětšuje a ztrácí? Jak ovlivňuje život na Zemi a jaké výjimečné přírodní úkazy pro nás dokáže přichystat...? Film z produkce britské televize BBC využívá nejnovější a nejdetailnější záběry, které odhalují pravidelný cyklus Měsíce. Navštívíme anglický Wales i americký Wyoming, Hongkong nebo Croydon a zjistíme, jakým způsobem Měsíc ovlivňuje život na Zemi. Prozkoumáme jeho tajuplnou odvrácenou stranu a podíváme se, jak díky tomu, že Měsíc obíhá kolem naší planety, dochází k jednomu z nejúchvatnějších jevů – úplnému zatmění Slunce. Na závěr pozoruhodného roku lunární aktivity zjistíme, proč na noční obloze září tolik super měsíců.

English (en-US)

Title

Wonders of the Moon

Taglines

Overview

Documentary which uses the latest, most detailed imagery to reveal the monthly life cycle of the moon. From Wales to Wyoming, Hong Kong to Croydon, the programme finds out how the moon shapes life on Earth, as well as exploring its mysterious dark side and discovering how the moon's journey around Earth delivers one of nature's most awe-inspiring events - a total solar eclipse. And at the end of a remarkable year of lunar activity, we find out why so many supermoons have been lighting up the night sky.

1h 0m

http://www.bbc.co.uk/programmes/b09qjl7g

Polish (pl-PL)

Title

Niezwykły księżyc

Taglines

Overview

Naturalny satelita Ziemi nazywany jest Srebrnym Globem, miesiącem lub luną. To piąty co do wielkości księżyc w Układzie Słonecznym. Naukowcy wyjaśniają, jak jego fazy wpływają na różne procesy na Ziemi. Okazuje się, że w podmorskim świecie południowego Pacyfiku rafy koralowe rozmnażają się zgodnie z cyklami Księżyca. Twórcy odcinka przyglądają się również zaćmieniom, gdy Słońce, Ziemia i Księżyc znajdują się w jednej linii. Odwiedzają festiwale i festyny, podczas których uwaga skupiona jest na Srebrnym Globie.

0h 49m

Slovenian (sl-SI)

Title

Čudežna Luna

Taglines

Overview

Spanish; Castilian (es-ES)

Title

Fascinados por la luna

Taglines

Overview

Fenómenos como los eclipses totales, las súperlunas o las lunas de sangre han fascinado a la humanidad desde el principio de los tiempos. Gracias a la última generación de cámaras podremos ver la luna como nunca antes la habíamos visto.

0h 50m

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Can't find a movie or TV show? Login to create it.

Global

s focus the search bar
p open profile menu
esc close an open window
? open keyboard shortcut window

On media pages

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(right arrow) go to next season
(left arrow) go to previous season

On TV episode pages

(right arrow) go to next episode
(left arrow) go to previous episode

On all image pages

a open add image window

On all edit pages

t open translation selector
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l go to last reply
ctrl+ enter submit your message
(right arrow) next page
(left arrow) previous page

Settings

Want to rate or add this item to a list?

Login