Czech (cs-CZ)

Title

Tak chutná Pho

Taglines

Overview

Vietnamský kuchař žijící ve Varšavě se snaží přizpůsobit evropské kultuře, kterou jeho desetiletá dcera dávno přijala za svou. Příběh o lásce, nedorozumění a jídle... Long je vlídný vietnamský kuchař, který žije ve Varšavě se svou předčasně vyspělou desetiletou dcerou Majou. Pracuje v restauraci, kde je oblíbená jeho specialita Pho. Ale když jeho šéf prodá prostory ambicióznímu developerovi, který chce podávat různé druhy asijských jídel, Long se musí přizpůsobit. Maja mezitím lpí na vzpomínce na svou polskou matku, která zemřela. Bojí se, že na ni její otec pomalu zapomíná a hledá náhradu v osobě milé sousedky, která žije v protější budově. Zatímco se Long snaží přivyknout novým požadavkům, nevšimne si obav své dcery, ale Majina vzpurnost a jejich vzájemný blízký vztah ho záhy přimějí všechno změnit.

1h 24m

English (en-US)

Title

The Taste of Pho

Taglines

Overview

A Warsaw-based Vietnamese cook struggles to fit into the European culture, which his ten-year-old daughter has already embraced as her own. A story about love, misunderstanding and food.

1h 24m

Hungarian (hu-HU)

Title

A pho íze

Taglines

Overview

Long, a szelíd vietnami szakács Varsóban él kissé koravén, Maja nevű tízéves lányával. Az étteremben, ahol dolgozik, az egyik közkedvelt fogás a vendégek körében az ő pho levese, de amikor főnöke eladja a helyet egy ambiciózus fejlesztőnek, aki különféle ázsiai ételeket akar felszolgálni, Longnak alkalmazkodnia kell. Eközben Maja ragaszkodik elhunyt lengyel anyja emlékéhez, és fél, hogy apja elfelejti anyját, mert egy csinos szomszédasszony felé kacsingat, aki az övékével szembeni épületben lakik. Mivel Longot teljesen leköti, hogy alkalmazkodjon az új igényekhez, nem veszi észre lánya aggodalmainak jeleit, de Maja lázadó személyisége és meghitt kapcsolatuk mégis hamarosan ráébreszti arra, hogy ő maga is változtasson. Kedves történet a szerelemről, a félreértésekről és a finom ételekről.

1h 20m

Polish (pl-PL)

Title

Smak pho

Taglines
Wietnamsko-polski przepis na rodzinę.
Overview

Dziesięcioletnia Maja ukrywa przed kolegami z klasy tradycyjne drugie śniadanie, które co rano przygotowuje jej tata - wietnamski kucharz, wybitny specjalista od zupy pho, starający się znaleźć własną drogę w gnającej do przodu warszawskiej rzeczywistości. Kiedy jego wieloletni szef wróci do rodzinnego kraju, bohater będzie musiał się zmierzyć z wymaganiami nowego właściciela restauracji: opanowanie kolejnych umiejętności kulinarnych to jednak znacznie mniejsze wyzwanie niż samodzielne wychowywanie coraz bardziej dorosłej i niezwykle spostrzegawczej córki.

1h 24m

Romanian (ro-RO)

Title

Gustul Pho

Taglines

Overview

Long e un bucătar vietnamez blând, care trăiește în Varșovia cu fiica lui în vârstă de 10 ani, Maja. El lucrează într-un restaurant unde specialitatea sa, Pho, e populară. Însă când șeful lui vinde localul unui dezvoltator ambițios care vrea să servească diferite tipuri de mâncare asiatică, Long trebuie să se adapteze. Între timp, Maja ține strâns de amintirea mamei ei poloneze, care a murit. Ea se teme că tatăl ei o uită pe aceasta și caută o înlocuitoare, în persoana unei vecine drăguțe care locuiește în clădirea din fața blocului lor. Pe măsură ce Long se chinuie să se obișnuiască cu noile cerințe, el nu observă semnele îngrijorărilor fiicei sale, însă atitudinea rebelă a acesteia și apropierea dintre ei îl împing spre schimbare.

1h 20m

Russian (ru-RU)

Title

Вкус Фо

Taglines

Overview

Вьетнамский повар из Варшавы изо всех сил пытается вписаться в европейскую культуру, которую его 10-летняя дочь уже приняла как свою собственную. Это история про любовь, недопонимание и еду.

1h 24m

Slovak (sk-SK)

Title

Tak chutná Pho

Taglines

Overview

Long je vlídný vietnamský kuchař, který žije ve Varšavě se svou předčasně vyspělou desetiletou dcerou Majou. Pracuje v restauraci, kde je oblíbená jeho specialita Pho. Ale když jeho šéf prodá prostory ambicióznímu developerovi, který chce podávat různé druhy asijských jídel, Long se musí přizpůsobit. Maja mezitím lpí na vzpomínce na svou polskou matku, která zemřela. Bojí se, že na ni její otec pomalu zapomíná a hledá náhradu v osobě milé sousedky, která žije v protější budově. Zatímco se Long snaží přivyknout novým požadavkům, nevšimne si obav své dcery, ale Majina vzpurnost a jejich vzájemný blízký vztah ho záhy přimějí všechno změnit.

1h 20m

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Can't find a movie or TV show? Login to create it.

Global

s focus the search bar
p open profile menu
esc close an open window
? open keyboard shortcut window

On media pages

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(right arrow) go to next season
(left arrow) go to previous season

On TV episode pages

(right arrow) go to next episode
(left arrow) go to previous episode

On all image pages

a open add image window

On all edit pages

t open translation selector
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l go to last reply
ctrl+ enter submit your message
(right arrow) next page
(left arrow) previous page

Settings

Want to rate or add this item to a list?

Login