Chinese (zh-CN)

Title

末日方舟

Taglines

Overview

古老遺跡出土之後發生神秘傳染病,一名年輕人及研究古籍的學生試著阻止世界末日來到。再加上邪惡的慈悲同盟會、一件謀殺案和一幅古畫,就是一部精彩的考古驚悚片。

2h 8m

English (en-US)

Title

Taglines

Overview

French (fr-FR)

Title

Le Secret de l'Arche

Taglines

Overview

Passionné depuis sa plus tendre enfance par les recherches de son oncle professeur de théologie, Robert Kästner, devenu détective, entame un voyage en Italie. Recherchant tout d'abord un collègue disparu de son oncle, il se retrouve bientôt sur la piste d'un mystérieux parchemin.

2h 8m

German (de-DE)

Title

Visus - Expedition Arche Noah

Taglines

Overview

Der Kunstdetektiv Robert Kästner erlebt das Abenteuer seines Lebens. Gemeinsam mit der schönen Armenierin Anahit muss er das Geheimnis um das Vermächtnis der Arche lösen.

2h 5m

Hungarian (hu-HU)

Title

Visus - A bárka rejtélye

Taglines

Overview

Vajon milyen látványt nyújthatott Noé bárkája, amikor a puszta kellős közepén állva az özönvizet várta! A bárka hossza háromszáz rőf, a szélessége ötven, a magassága pedig harminc rőf. Isten ezeket a méreteket adta meg Noénak. "Minden élőlényből kettőt vigyél a bárkára, egy hímet és egy nőstényt." Az a bárka nagyobb lehetett egy modern tengerjáró hajónál. "És feltört a hatalmas, mély vizek összes forrása, és megnyíltak az egek zsilipjei. Negyven nap és negyven éjjel ömlött az eső a földre." A kutatók emberöltőkön át keresik létezésének bizonyítékait. De vajon jó helyen keresgéltek-e? 1369-ben a Földközi-tengeren Ciprus mellett elsüllyedt egy hajó. A Catherine nevű hajó Pierre de Lusignannak, Ciprus és Örményország királyának zászlaja alatt haladt. A Szentföldről jött, és egy keresztes háborúban zsákmányolt ereklyét hozott a fedélzetén, amit úgy hívtak, hogy az "Isten szeme". A teremtés és a megsemmisítés, a gyógyítás és a pusztítás, a kezdet és a vég jelképe.

Russian (ru-RU)

Title

Тайна ковчега

Taglines

Overview

Бесстрашный Роберт по просьбе дяди-профессора отправляется расследовать обстоятельства гибели одного из ученых, занимавшегося изучением ковчега. Молодой человек и его спутница Анаит приближаются к разгадке сразу нескольких тайн, но за ними по пятам идет зловещее "Братство милосердия", члены которого забывают о своем названии, когда дело доходит до их темных замыслов. И мир будет сокрушен катастрофой библейского масштаба, если Роберт и Анаит, опередив братство, не уничтожат так называемый "глаз бога", один из двух камней, несущих человечеству настоящий армагеддон...

Spanish; Castilian (es-ES)

Title

El secreto del arca

Taglines

Overview

Un profesor universitario pide ayuda a su sobrino Robert para que investigue la desaparición de un colega de profesión. Robert descubre que el hombre ha sido asesinado, pero no es lo único que encuentra. En sus manos cae un manuscrito medieval armenio que tendrá que descifrar. Mientras tanto, un expedición constituida por una secta religiosa encuentra en las profundidades del océano los restos de un antiguo naufragio en donde se haya la famosa reliquia del ojo de Dios.

1h 50m

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Can't find a movie or TV show? Login to create it.

Global

s focus the search bar
p open profile menu
esc close an open window
? open keyboard shortcut window

On media pages

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(right arrow) go to next season
(left arrow) go to previous season

On TV episode pages

(right arrow) go to next episode
(left arrow) go to previous episode

On all image pages

a open add image window

On all edit pages

t open translation selector
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l go to last reply
ctrl+ enter submit your message
(right arrow) next page
(left arrow) previous page

Settings

Want to rate or add this item to a list?

Login