Chinese (zh-TW)

Title

叛逃克羅伊

Taglines

Overview

Czech (cs-CZ)

Title

Taglines

Overview

Když její dospívající dcera Chloé uteče z domova, Jeanne se okamžitě obrátí na policii. Jejich reakce ji však zklamala. Každý den je ve Francii hlášeno více než 150 mladých lidí, kteří utekli z domova. Dospívající dívka na útěku tak není pro policii prioritou a Jeanne se při pátrání po své dceři musí spolehnout jen sama na sebe. Teprve v jeho průběhu postupně zjišťuje, jak málo už svou dceru znala a jak si ani nevšimla, kdy se začaly odcizovat. Trápí se otázkou, jak mohla nechat situaci zajít tak daleko a jaká je vlastně matka.

English (en-US)

Title

Taglines

Overview

When her daughter Chloé runs away from home, Jeanne is disappointed with the response of the police, for whom a teenager runaway is not a priority, and she realizes she can only rely on herself.

1h 30m

French (fr-FR)

Title

La fugue

Taglines

Overview

Jeanne est confrontée brutalement à la fugue de sa fille, Chloé. Au commissariat, elle déchante vite : la fugue d’ado, ce n’est pas une priorité et c’est sur elle seule qu’elle devra compter. Commence alors un voyage en enfer qui lui fera réaliser que sa fille est devenue une étrangère et qu'elle n'a rien "vu". Avec cette fugue, c’est mille questions qu’elle sera obligée de se poser. La plus difficile : quelle mère je suis ? Il y a 150 fugues par jour déclarées en France.

1h 27m

Slovak (sk-SK)

Title

Moja dcéra na úteku

Taglines

Overview

Keď jej dospievajúca dcéra Chloé utečie z domu, Jeanne sa okamžite obráti na políciu. Z ich reakcie je však sklamaná. Vo Francúzsku každý deň zaznamenajú viac ako 150 mladých ľudí, ktorí utiekli z domu. Dospievajúce dievča na úteku tak pre políciu nie je prioritou a Jeanne pri pátraní po dcére musí sa spoliehať len sama na seba. Až počas neho postupne zisťuje, ako málo už svoju dcéru poznala a ako si ani nevšimla, kedy sa začali jedna druhej odcudzovať. Trápi sa otázkou, ako mohla situáciu nechať zájsť tak ďaleko a aká je vlastne matka?

1h 28m

Spanish; Castilian (es-ES)

Title

Taglines

Overview

Jeanne, tras la desaparición de su hija, se siente decepcionada con la respuesta de la policía, para quien una joven fugitiva no es una prioridad y se da cuenta de que solo puede confiar en ella.

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Can't find a movie or TV show? Login to create it.

Global

s focus the search bar
p open profile menu
esc close an open window
? open keyboard shortcut window

On media pages

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(right arrow) go to next season
(left arrow) go to previous season

On TV episode pages

(right arrow) go to next episode
(left arrow) go to previous episode

On all image pages

a open add image window

On all edit pages

t open translation selector
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l go to last reply
ctrl+ enter submit your message
(right arrow) next page
(left arrow) previous page

Settings

Want to rate or add this item to a list?

Login