Czech (cs-CZ)

Title

Tom Cruise: věčně mladý

Taglines

Overview

Pohledný, odvážný, charismatický. Ale co skrývá jeho duše? Portrét amerického herce... U málokteré filmové hvězdy světového formátu je práce tak pevně spjata se soukromým životem jako je tomu u Toma Cruise. Začalo to tím, že si za životní partnerky volil své partnerky herecké. Jeho prvním úlovkem byla Rebecca DeMornay, s níž se poznal na natáčení filmu Riskantní podnik, který ho proslavil. Následovala Mimi Rogersová, s níž sice nikde nehrál, ale na jeho život měla asi největší vliv. Její otec byl totiž kazatelem scientologické církve a od budoucího manžela své dcery očekával, že přijme scientologii za svou. I když manželství skončilo rozvodem, Tom už u církve zůstal a v její hierarchii začal stoupat úměrně s tím, jak rostla jeho popularita. Za manželku pojal i Nicole Kidmanovou, s níž natočil několik diváckých hitů. Za jejich rozvodem prý stál filmový mág Stanley Kubrick, v jehož filmu Eyes Wide Shut si spolu zahráli naposledy...

English (en-US)

Title

Tom Cruise: An Eternal Youth

Taglines

Overview

After 40 years, Tom Cruise continues to push the envelope in film. Exposing one's heart to the world through their work is not only risky business, as far as Cruise is concerned, it is the only way to achieve an end that feels complete.

0h 53m

https://distribution.arte.tv/fiche/TOM_CRUISE_LE_DORIAN_GRAY_DE_L_AMERIQUE

French (fr-FR)

Title

Tom Cruise : Corps et âme

Taglines

Overview

Après quoi court Tom Cruise ? Sur un rythme alerte, ce documentaire sonde la part d'ombre d'un acteur à l'esprit tourmenté et au physique à toute épreuve.

0h 53m

German (de-DE)

Title

Tom Cruise - Mann mit zwei Missionen

Taglines

Overview

Mit seinem Film "Top Gun – Sie fürchten weder Tod noch Teufel" avancierte Tom Cruise zum Weltstar. Nach 40 Jahren spielt er immer noch in Hollywoods oberster Liga. Cruise arbeitete mit zahlreichen Starregisseuren wie Stanley Kubrick und Martin Scorsese zusammen. Er gilt als der große Actionstar Hollywoods, privat ist seine Person aber nicht unumstritten.

Hebrew (he-IL)

Title

טום קרוז: צעיר נצחי

Taglines

Overview

לאורך השנים סיפק טום קרוז חומר רב לצהובונים, כאשר מה שמעניין במיוחד את מדורי הרכילות הם חייו האישיים ובפרט גירושיו מניקול קידמן ומקייטי הולמס ואמונתו בסיינטולוגיה. למרות שהיה במשך תקופה ארוכה השחקן המרוויח ביותר בהוליווד, קרוז ידוע כשחקן מיוסר שמשתדל לשמור על פרטיותו, לרוב ללא הצלחה.

Portuguese (pt-BR)

Title

Tom Cruise: Um Jovem Eterno

Taglines

Overview

Após 40 anos, Tom Cruise continua a inovar no cinema. Expor o coração de alguém ao mundo por meio de seu trabalho não é apenas um negócio arriscado, para Cruise, é a única maneira de alcançar um fim que parece completo.

1h 0m

Slovak (sk-SK)

Title

Tom Cruise, večný mladík

Taglines

Overview

Pohľadný, odvážny, charizmatický. Ale čo skrýva jeho duša? Portrét amerického herca... Len máloktorá svetová filmová hviezda má pracovný život tak úzko prepojený so súkromným životom ako Tom Cruise. Začalo to výberom jeho životných partnerov ako hereckých partnerov. Jeho prvým úlovkom bola Rebecca DeMornayová, s ktorou sa zoznámil pri natáčaní filmu Risky Business, ktorý ho preslávil. Potom prišla Mimi Rogersová, s ktorou síce nikdy nehral, ale pravdepodobne mala na jeho život najväčší vplyv. Jej otec bol kazateľom scientologickej cirkvi a očakával, že budúci manžel jeho dcéry prijme scientológiu za svoju. Hoci sa manželstvo skončilo rozvodom, Tom zostal v cirkvi a s rastúcou popularitou začal stúpať v jej hierarchii. Za manželku si vzal aj Nicole Kidmanovú, s ktorou natočil niekoľko hitov. Ich rozvod bol údajne dielom filmového magnáta Stanleyho Kubricka, v ktorého filme Eyes Wide Shut si spolu naposledy zahrali...

Swedish (sv-SE)

Title

Tom Cruise och hans svarta skugga

Taglines

Overview

En av Hollywoods bäst betalda skådespelare, känd för att utmana ödet och göra sina egna stunts. En evigt leende, evigt ung stjärna. Men efter hand har Tom Cruises roller blivit mer komplexa och intressanta. På så vis speglar de honom själv bakom fasaden: hans livsåskådning, hans mörker. Vem är Tom Cruise - egentligen?

0h 53m

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Can't find a movie or TV show? Login to create it.

Global

s focus the search bar
p open profile menu
esc close an open window
? open keyboard shortcut window

On media pages

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(right arrow) go to next season
(left arrow) go to previous season

On TV episode pages

(right arrow) go to next episode
(left arrow) go to previous episode

On all image pages

a open add image window

On all edit pages

t open translation selector
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l go to last reply
ctrl+ enter submit your message
(right arrow) next page
(left arrow) previous page

Settings

Want to rate or add this item to a list?

Login