영어 (en-US)

Title

Freedom's Path

Taglines

Overview

A Union soldier flees from battle and is rescued unexpectedly from free Black man Kitch and his friends. Risking everything, Kitch takes William deep into the woods to the safety of his adopted home. It's here that William discovers Kitch is a part of secret community of freed slaves, who run a portion of the Underground Railroad. When a ruthless and desperate slave catcher discovers the underground network, he conspires to bring it burning down to the ground.

2h 11m

체코어 (cs-CZ)

Title

Taglines

Overview

Voják Unie prchá z bitvy a je nečekaně zachráněn svobodným černochem Kitchem a jeho přáteli. Kitch riskuje vše a odvádí Williama hluboko do lesů, do bezpečí svého adoptivního domova. Zde William zjistí, že Kitch je součástí tajného společenství osvobozených otroků, kteří provozují část podzemní dráhy. Když podzemní síť objeví bezohledný a zoufalý chytač otroků, zosnuje spiknutí, jehož cílem je její spálení na prach.

프랑스어 (fr-FR)

Title

Taglines

Overview

En pleine guerre de Séccession, Kitch est un jeune soldat de l'Union. Blessé, il est sauvé par un groupe de soldats noirs. En même temps qu'il se remet doucement de ses blessures, Kitch aide le groupe à diriger un chemin de fer clandestin. Par ailleurs, il se fait ami avec William, un soldat naïf, lâche, effrayé par les horreurs de la guerre, il vient de déserter.

2h 11m

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

찾으시는 영화나 TV 프로그램이 없나요? 로그인 하셔서 직접 만들어주세요.

전체

s 검색 바 띄우기
p 프로필 메뉴 열기
esc 열린 창 닫기
? 키보드 단축키 창 열기

미디어 페이지

b 돌아가기
e 편집 페이지로 이동

TV 시즌 페이지

(우 화살표) 다음 시즌으로 가기
(좌 화살표) 이전 시즌으로 가기

TV 에피소드 페이지

(우 화살표) 다음 에피소드로 가기
(좌 화살표) 이전 에피소드로 가기

모든 이미지 페이지

a 이미지 추가 창 열기

모든 편집 페이지

t 번역 선택 열기
ctrl+ s 항목 저장

토론 페이지

n 새 토론 만들기
w 보기 상태
p 공개/비공개 전환
c 열기/닫기 전환
a 활동 열기
r 댓글에 글쓰기
l 마지막 댓글로 가기
ctrl+ enter 회원님의 메세지 제출
(우 화살표) 다음 페이지
(좌 화살표) 이전 페이지

설정

Want to rate or add this item to a list?

로그인