الإسبانية; قشتالية (es-ES)

Name

Madres: amor y vida

Taglines

Overview

Una serie médica diferente, un relato de vida y emoción en el que ellas, madres y médicas, luchan por sacar adelante a sus hijos y a ellas mismas. No será un camino fácil: no solo se tendrán que enfrentar al día a día del hospital, sino también al mundo laboral, familiar y sentimental; caerán y querrán dejarlo todo; se levantarán y sonreirán al mundo cuando apenas queden fuerzas.

الإنجليزية (en-US)

Name

Taglines

Overview

الإيطالية (it-IT)

Name

Madri - Una vita d'amore

Taglines

Overview

Storie di cinque madri che lottano al fianco dei propri figli, contro la malattia, all'interno di un ospedale. Donne forti e coraggiose che affrontano la vita quotidiana in ospedale, ma anche il mondo del lavoro, della famiglia e dell'amore. Si aiuteranno reciprocamente per affrontare i loro problemi, tutto e sempre per il bene dei loro figli.

البرتغالية (pt-BR)

Name

Mães: Amor e Vida

Taglines

Overview

A ala pediátrica de um hospital une mães e médicos que compartilham experiências difíceis com os filhos e pacientes, além de problemas familiares e emocionais.

التشيكية (cs-CZ)

Name

Matky

Taglines

Overview

Matka, každá je jiná a každá má svůj vlastní osud. Madridská univerzitní nemocnice Los Arcos je křižovatkou osudů několika žen. Marián, je krásná žena s úspěšnou kariérou novinářky, jejíž neradostný život naruší diagnóza její malé dcery Elsy. Ta trpí anorexií, kterou vyvolal jejich komplikovaný vztah. Louisin syn Andy měl vážnou autonehodu a je v kómatu. Luisa se kvůli němu přestěhovala do Madridu a našla si práci. Do té doby vedla ve svém rodném městě na venkově rutinní život. Toto přestěhování v ní vyvolalo pocit svobody a nezávislosti a začíná pochybovat o svém vztahu s manželem Antoniem. Mila je starostlivá babička, která vychovává svého autistického vnuka Sergia, protože její syn, chlapcův otec Simón, je ve vězení. Ani ona nemá lehkou minulost, a tak mluví málo, ale upřímně a na rovinu. Proto si k ní matky z nemocnice chodily s důvěrou pro radu. Olivia Savalová je lékařka, která nastupuje na dětské oddělení...

السلوفاكية (sk-SK)

Name

Matky

Taglines

Overview

Matka, každá je iná a každá má svoj údel. Univerzitná nemocnica v Madride, Los Arcos, je križovatkou osudov hneď niekoľkých žien. Marián, je krásna žena s úspešnou novinárskou kariérou, ktorej bezproblémový život naruší diagnóza jej mladej dcéry Elsy. Tá trpí anorexiou, ktorú spustil ich komplikovaný vzťah. Luisin syn Andy mal vážnu dopravnú nehodu a je v kóme. Luisa sa kvôli nemu presťahovala do Madridu, a našla si prácu. Dovtedy viedla, v jej rodnom meste na vidieku, rutinný život. Tento presun v nej spustil pocit slobody a nezávislosti a začína spochybňovať svoj vzťah so svojím manželom Antoniom. Mila, je starostlivá babička, ktorá vychováva svojho autistického vnuka Sergia, pretože jej syn, otec chlapca, Simón, je vo väzení. Tiež nemala jednoduchú minulosť a tak síce hovorí málo, ale úprimne a na rovinu. Preto sa k nej matky z nemocnice zvyknú prísť s dôverou poradiť. Olivia Savalová je lekárka, ktorá nastúpi na oddelenie pediatrie...

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

لم تجد الفلم أو المسلسل ؟ سجل دخولك و انشئها

عام

s ركز شريط البحث
p افتح قائمة الملف الشخصي
esc اغلق النافذة المفتوحة
? افتح نافذة اختصارات لوحة المفاتيح

على كافة صفحات الوسائط

b ارجع للخلف (او للصفحة الام عند التطبيق)
e انتقل لصفحة التعديل

على كافة صفحات موسم المسلسل

(السهم الايمن) انتقل للموسم التالي
(السهم الايسر) انتقل للموسم السابق

على كافة صفحات حلقة المسلسل

(السهم الايمن) انتقل للحلقة التالية
(السهم الايسر) انتقل للحلقة السابقة

على كافة صفحات الصور

a افتح صفحة اضافة الصورة

على كافة صفحات التعديل

t افتح محدد الترجمة
ctrl+ s ارسال النموذج

على صفحات المناقشة

n انشى نقاش جديد
w تبديل حالة المتابعة
p تبديل عام / خاص
c تبديل اغلاق / فتح
a افتح الانشطة
r رد على النقاش
l انتقل لأخر رد
ctrl+ enter أرسل رسالتك
(السهم الايمن) الصفحة التالية
(السهم الايسر) الصفحة السابقة

الاعدادات

هل تريد تقييم او اضافة هذا العنصر للقائمة؟

تسجيل الدخول