Dutch; Flemish (nl-NL)

Name

PA´s Sec´s In The City

Taglines

Overview

PA’s is een heerlijk hippe tv-serie met een sterke verhaallijn, veel humor en een zwart randje. Het verhaal speelt zich af in en rond de kantoren van de Britse investeringsbank Hartmann Payne. Een wereld waar alles draait om geld en geheimen. Want Hartmann Payne richt zich op de rijken der aarde. Het is trouwens ook de thuishaven van een hele club briljante en aantrekkelijke Personal Assistants (PA’s), die veel meer te doen hebben dan alleen maar vergaderingen organiseren en koffie zetten. Een van hen is Lucy, een blonde stoot in een adembenemend broekpak. Zij heeft altijd gedacht dat ze met hard werken hogerop zou komen, maar ze doet nog steeds de hele dag niets anders dan haar baas uit de nesten te halen waar hij zich steeds in werkt. Midge is een waardeloze PA, maar dat geeft niet: dit is voor haar slechts een tussenstap op weg naar een glanzende carrière als zangeres. Nicole is alleen maar geïnteresseerd in geld en mannen - in die volgorde. Waar andere vrouwen bij een man zoeken naar een goed karakter en gevoel voor humor, kijkt Nicole of hij wel een creditcard met een torenhoge limiet heeft. En de hoogopgeleide Sid, tot slot, durft niet onder ogen te zien dat ze uiteindelijk toch gewoon secretaresse is geworden.

English (en-US)

Name

Personal Affairs

Taglines

Overview

Personal Affairs was a 2009 British television drama-comedy series, broadcast on BBC Three. It starred Annabel Scholey, Laura Aikman, Maimie McCoy and Ruth Negga as four City of London Personal Assistants looking for their lost friend Grace Darling.

Russian (ru-RU)

Name

Секретарши

Taglines

Overview

Откровенный рассказ об офисной жизни четырех веселых, сексуальных секретарш в Лондонском Сити. Люси, Мидж, Николь и Грейс - секретарши в инвестиционном банке «Хартман Пейн». Каждый день девушки послушно идут на работу и безукоризненно выполняют свои обязанности. Но втайне каждая из них мечтает о чем-то большем: красивой жизни, наполненной яркими эмоциями. Однажды привычным для них трудовым будням приходит конец, когда одна из ассистенток неожиданно исчезает…

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Can't find a movie or TV show? Login to create it.

Global

s focus the search bar
p open profile menu
esc close an open window
? open keyboard shortcut window

On media pages

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(right arrow) go to next season
(left arrow) go to previous season

On TV episode pages

(right arrow) go to next episode
(left arrow) go to previous episode

On all image pages

a open add image window

On all edit pages

t open translation selector
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l go to last reply
ctrl+ enter submit your message
(right arrow) next page
(left arrow) previous page

Settings

Want to rate or add this item to a list?

Login