Epizody 8

1

Episode 1

60%
07.02.20111h

Průzkumník Mitchell Hoban plánuje odchod z Forthaven a založení nové osady. Stella si je toho vědoma a požádá jeho ženu Karinu, která je bezpečnostní důstojník, aby ho špehovala. Mitchell to zjistí a Karina je nalezena těžce zraněná. Nyní je i se svým synem na útěku a je pronásledován dvěma dalšími bezpečnostními důstojníky Cassem a Fleur. Transportér 9 má problémy při průletu atmosférou, ale podaří se vypustit alespoň šest nouzových raketoplánů a Stella doufá, že na jednom z nich je i její dcera Lily.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

2

Episode 2

60%
08.02.20111h

Aisling v nouzovém raketoplánu přežila. Ztroskotaná v transportéru 9, nyní obviňuje Juliuse Bergera, že způsobil smrt její matky, protože jí ukradl místo v raketoplánu. Fleur, Cass a velitel průzkumníků Jack pátrají v poušti po přeživších z posledního raketoplánu, ale klony je předběhnou a unesou Lily. Klony jsou geneticky modifikovaní lidé, kteří byli neprávem obviněni, že šíří smrtící virus C-23, který na Carpathii usmrtil mnoho dětí. Prezident Tate nařídil jejich likvidaci, ale Mitchell Hoban je nechal jít. Nyní zadržují Lily, ale propustí ji, pokud lidé z Forthaven uzdraví dítě vůdce klonů Rudiho. Cass a Jack zůstávají jako pojistka v táboře klonů a Fleur odnáší dítě do Forthaven. Tam je uzdraveno, ale při předání dítěte nastanou problémy.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

3

Episode 3

80%
14.02.20111h

Fleur se vydává sama vrátit Rudimu dítě. Julius Berger předá Stelle výzkum astroklimatologa, který zahynul na Transportéru 9, ohledně cyklů bílé tmy. Stella požádá Tippera, aby jeho rovnice vyhodnotil a on zjistí, že se k Forthaven blíží zničující bouře bílé tmy. Stella dá vyhlásit uzavření 3. stupně a evakuovat lidi do krytů, tím se jí podaří minimalizovat ztráty na životech. Cass se vydává k signálnímu stožáru pro dva techniky, kteří tam v bouři uvízli a díky Rudimu se mu podaří jednoho zachránit.

Číst více

Štáb 1

Režíroval: Nebyl přidán žádný režisér.

Napsal: Ben Richards

Hostující obsazení epizody 0 Úplné obsazení a štáb

Nebylo přidáno žádné hostující obsazení epizody.

Nebyly přidány žádné obrázky epizod.

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

4

Episode 4

70%
15.02.20111h

Klon Elijah se zhroutí venku před Forthaven a je vzat do vazby, ze které uniká a v panice nechtěně zraní uklízečku. Všichni bezpečáci po něm pátrají a Fleur při jeho pronásledování málem přijde o život. Elijah ji zachrání a ona mu slíbí, že mu pomůže dostat se z Forthaven. Cass poté zjišťuje, že Tate na něm prováděl experiment na studii řízené agresivity. Fleur odchází kontaktovat Rudiho, protože ten je jediný, který dokáže kontrolovat Elijahovu agresivitu. Mezitím Elijah v záchvatu zuřivosti napadne Casse, a ten se o všem rozhodne informovat Tate. Během pokusu o jeho zadržení, je pak Elijaha zastřelen. Tate nechá Elijahovo tělo vrátit klonům a průzkumníci v poušti naleznou důkaz předchozího lidského osídlení Carpathie.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

5

Episode 5

70%
21.02.20111h

Starší muž přijde do baru ve Forthaven, za své pití zaplatí hrstí diamantů a rozpoutá rvačku. Fleur a Cass ho pronásledují do pouště a od té doby je nikdo ve Forthaven neviděl. Tate muže identifikuje jako Patricka Baxtera, který jako první přistál na Carpathii a údajně zavraždil svého velícího důstojníka. Patrick umírá a chce někoho, kdo bude s ním, až přijde jeho čas. Dovede Fleur a Casse na pobřeží v uzavřené oblasti, odkud ale nedokáží najít cestu zpět. Stella a Jack se je vydávají hledat a Stella pak na pláži nachází staré lidské kostry. Berger získává místo v Radě a postupně podkopává autoritu Tata. Tajně kontaktuje Transportér 10, který se blíží ke Carpathii a ujišťuje je, že prezident a jemu věrní nebudou schopni jakéhokoliv odporu až CT-10 dorazí.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

6

Episode 6

70%
27.02.20111h

Tři průzkumníci jsou už druhý den ztraceni v poušti. Jedna z nich, Josie Hunterová, se dostane zpět do Forthaven, ale je jiná a nejmladší z jejích tří dětí říká, že to není maminka. Josie tvrdí, že je napadly klony, ale v poušti je nalezen další průzkumník, Clark Johnson, který jim oznámí, že to ona je napadla. Josie je zatčena, ale dva klony zaútočí na Forthaven a dojde k výpadku elektrického proudu, který jí umožňuje uniknout a bere sebou i děti. Pravá Josie přichází zkrvavená z pouště a tvrdí, že o ničem z toho neví. Cass ji bere zpátky do pouště na místo, kam chodívala se svými dětmi a ty tam nacházejí. Druhá Josie se krátce objeví a znovu mizí v poušti. Berger využívá útok klonů a získává tak na svou stranu více průzkumníků a i nadále zůstává v kontaktu s CT-10.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

7

Episode 7

80%
06.03.20111h

Po incidentu s Josie Hunterovou, Stella a Tate věří, že na Carpathii jsou nepřátelské bytosti schopné vytvářet kopie osadníků. Na rádiové nahrávce Josie před jejím zmizením, naleznou vysokofrekvenční výkyvy, kterými tyto bytosti komunikují. Tate jde za Rudim požádat ho o pomoc, ale on odmítne s tím, že klony nejsou v nebezpečí, jen lidé. Berger se mezitím snaží poštvat veřejnost proti klonům i prezidentovi.

Cass dostane anonymní dopis, ve kterém stojí: Vím, kdo opravdu jsi. Brzy se ti ozvu. Cass se opije a v baru sbalí Carlu Shapiro, se kterou se vyspí. Další den Carla zmizí, ale předtím sebere Cassovi zbraň. Fleur s Cassem vyšetřují její zmizení a hlavním podezřelým se brzy stává Cass, který je zatčen pro její údajnou vraždu. Carla se mezitím pokusí zabít svého manžela, ale ten ji přemůže a uvězní v podzemí. Cassovi se podaří utéct z cely a Carlu zachránit.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

8

Episode 8

80%
Season Finale
13.03.20111h

Forthaven zasáhne nový virus a mezi nemocnými jsou také Lily a Tipper. Tate a Stella se domnívají, že nemoc způsobují nepřátelské bytosti svým ultrazvukovým vysíláním. Chtějí proto vybudovat vysílač, který by rušil nepřátelské signály. Berger se tomu snaží zabránit, protože by to rušilo i jeho komunikaci s CT-10 a svaluje vinu za vypuknutí nákazy na klony. Veřejně odhaluje, že i Fleur je klon a nechává ji zadržet. Cass pomáhá Fleur utéct do pouště a ona se připojuje k Rudiho skupině. Tate rezignuje na post prezidenta a dočasně jím jmenuje Jacka. Berger se pak s pomocí průzkumníků pokouší zabránit zapnutí vysílače, Jack ho ale nechá zatknout. Vysílač je spuštěn a nákazu se podaří zastavit. Transportér 10 přichází o komunikaci, ale přesto se mu podaří přistát v poušti mimo Forthaven.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Zpět na začátek

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Nemůžete nalézt film nebo seriál? Přihlaste se pro jeho vytvoření.

Globální

s zaměřit panel hledání
p otevřít nabídku profilu
esc zavřít otevřené okno
? otevřít okno klávesových zkratek

Na stránkách médií

b zpět (nebo na nadřazený záznam, pokud to jde)
e na stránku úprav

Na stránkách sezón

(šipka vpravo) na další sezónu
(šipka vlevo) na předchozí sezónu

Na stránkách epizod

(šipka vpravo) na další epizodu
(šipka vlevo) na předchozí epizodu

Na všech stránkách obrázků

a otevřít okno přidání obrázku

Na všech stránkách úprav

t otevřít výběr překladu
ctrl+ s odeslat formulář

Na stránkách diskusí

n vytvořit novou diskusi
w přepnout stav zhlédnutí
p přepnout veřejný a soukromý
c přepnout zavřít a otevřít
a otevřít aktivitu
r odpovědět na diskusi
l na poslední odpověď
ctrl+ enter odeslat zprávu
(šipka vpravo) další stránka
(šipka vlevo) předchozí stránka

Nastavení

Want to rate or add this item to a list?

Přihlásit se