Afleveringen 8

1

Door Handle

70%
30 maart 199530m

Saffron wordt ongeduldig door Edina's onwil om hun keuken te verbouwen nadat Patsy hem per ongeluk heeft laten afbranden. Edina's obsessie om een bepaalde deurklink voor de keuken te vinden leidt haar en Patsy naar New York City. Na een shoppingtrip haalt Patsy Edina over om een navelpiercing te laten zetten. Edina vindt en fotografeert de deurklink uiteindelijk in het Four Seasons Hotel. Bij thuiskomst merkt Edina niet alleen niet dat Saffron tijdens haar afwezigheid de keuken heeft laten opknappen, maar verneemt ze ook dat ze de verjaardag van haar dochter is vergeten.

Lees meer

Crew 1

Geregisseerd door: Bob Spiers

Geschreven door: Er is geen schrijver toegevoegd.

Gastrollen 0 Alle cast- en crewleden

Er zijn geen gastrollen toegevoegd.

Afleveringsafbeeldingen 2 Alle afleveringsafbeeldingen tonen

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

2

Happy New Year

70%
6 april 199530m

Terwijl Edina en Patsy zich voorbereiden op het bijwonen van een underground rave op oudejaarsavond, krijgen ze onverwacht bezoek van Patsy's lang verloren oudere zus Jackie. Patsy staat erop om Jackie mee te nemen naar het feest, tot grote ontsteltenis van Edina. Patsy is echter teleurgesteld als ze hoort dat Jackie niet meer het jet-setting, drugsverslaafde feestbeest is dat ze vroeger was. Jackie is nu dakloos en vraagt Patsy of ze bij Edina kan blijven tot ze geld heeft om een opvangcentrum voor zwerfkatten en -honden te openen. Nadat ze Jackie heeft geholpen met het plunderen van Edina's slaapkamer voor waardevolle spullen die ze kan verkopen om geld in te zamelen, gooit Patsy haar het huis uit, maar het is te laat om nog naar het feest te gaan. Een gefrustreerde Edina is in slaap gevallen in de zitkamer, omringd door haar familie als de klok middernacht slaat.

Lees meer

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

3

Sex

75%
20 april 199530m

Patsy overtuigt Edina om twee mannelijke prostituees in te huren (via Edina's kapper Christopher) voor een orgie op de avond van Saffrons universiteitspresentatie. Edina is echter niet in staat om los te komen en de prostituees zijn ook niet erg enthousiast. Patsy probeert de stemming wat op te vrolijken door een video af te spelen van een orgie die zij en Edina in hun jeugd hebben bijgewoond, om er vervolgens achter te komen dat deze per ongeluk is verwisseld met een tape van Saffrons schoolproject. Edina en Patsy vrezen het ergste en samen met moeder, Christopher en zijn travestietenvriendje haasten ze zich naar de universiteit, maar niet snel genoeg om te voorkomen dat een gekrenkte Saffron en haar klasgenoten de orgieband bekijken, waarop koppels te zien zijn die seks hebben terwijl Edina slaapt.

Lees meer

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

4

Jealous

67%
27 april 199530m

Edina raakt gefrustreerd wanneer ze een prestigieuze PR-prijs verliest van rivale Claudia Bing, ondanks het feit dat ze de jury heeft omgekocht. Bezorgd over haar slinkende carrière, werkt Edina aan een campagne in de hoop Claudia te overtreffen. Ondertussen krijgt Saffron een romantische relatie met Gerard, haar psychologiedocent, totdat ze ontdekt dat hij getrouwd is en kinderen heeft. In een zeldzame gebeurtenis schiet Edina Saffron te hulp door Gerard in het gezicht te slaan. Tijdens een bedrijfslunch wordt Edina's toespraak gestolen, wat leidt tot een dronken tirade tegen de verloedering van de PR-industrie, die een succes blijkt te zijn. Wanneer Edina en Patsy proberen de speech terug te krijgen, ontwaakt het duo de volgende ochtend op een vuilnisboot op weg naar Oostende.

Lees meer

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

5

Fear

60%
4 mei 199530m

Edina voelt zich hulpeloos als Saffron het huis verlaat om naar de universiteit te gaan. Patsy verliest haar baan als het tijdschrift Ella failliet gaat; later krijgt ze een aanbod om samen met haar collega Magda bij een tijdschrift in New York te gaan werken. Edina en Patsy kletsen dronken met elkaar over de ouderdom en de plotselinge veranderingen in hun leven. Saffron komt terug voor een bezoek, ontzet over hun gedrag. Wanneer Edina plannen aankondigt om het huis te verkopen voordat ze op een reis van zelfontdekking gaat, stormt een woedende Saffron weg. Edina's plannen betekenen ook dat ze Patsy buitenspel zet. Verbitterd vertrekt Patsy omdat ze besluit een baan in New York te nemen.

Lees meer

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

6

The End

85%
11 mei 199530m

Edina sluit zich aan bij een New Age commune, maar ze heeft moeite om erbij te horen en verveelt zich snel. Patsy raakt gedesillusioneerd door haar nieuwe baan in New York als gevolg van creatieve meningsverschillen met haar collega's. Saffron raakt gewend aan het universiteitsleven en Mother brengt haar dagen door in het Monsoon huis, champagne drinkend en artikelen bestellend van het shopping kanaal. Nadat ze zich realiseren dat hun levens niet hetzelfde zijn zonder elkaar, herenigen Edina en Patsy zich gelukkig op de top van Carnegie Hall Tower voordat ze terugkeren naar Londen. Terug thuis is Moeder gearresteerd voor kraken en creditcardfraude. Een flashforward naar 25 jaar in de toekomst geeft een kijkje in het leven van Edina, Patsy, Saffron en Moeder.

Lees meer

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

7

The Last Shout: Part 1

0%
6 november 199645m

Saffron accepteert een huwelijksaanzoek van Paolo, haar pompeuze, controlerende Italiaanse vriend, tot grote schrik van Edina. Edina en Patsy reizen naar een skioord in Val-d'Isère, Frankrijk, maar ze zijn teleurgesteld door het gebrek aan beroemdheden in de stad. Later ontstaat er een dronken woordenwisseling wanneer Edina hen wijst op hun voortdurende afhankelijkheid van elkaar, waarbij ze hun chalet vernielen. De volgende dag verliest Edina de controle over het skiën en valt ze bijna van een klif. In een bijna-doodervaring verschijnt God (in de gedaante van Marianne Faithfull) aan Edina in de hemel en vertelt haar dat het nog niet haar tijd is. Terug in Londen wordt Mother thuisgebracht door een vermomde Bo, die zich schuilhoudt voor Scientologen, nadat ze op het vliegveld is aangezien voor een terrorist en zich realiseert dat ze is vergeten haar Amerikaanse vrienden, Mac en Millie, op te halen.

Lees meer

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

8

The Last Shout: Part 2

0%
Season Finale
7 november 199645m

Edina en Patsy komen terug uit Val-d'Isère. Als Edina ontdekt dat Paolo's ouders rijk en beroemd zijn, is ze plotseling geïnteresseerd in Saffrons aanstaande huwelijk. Wanneer Paolo's ouders op bezoek komen, keurt zijn moeder, Kalishia, Saffron af en weigert ze Paolo met haar te laten trouwen. Patsy chanteert Kalishia zodat ze van gedachten verandert door haar eraan te herinneren dat ze ooit samen hebben gespeeld in een op Bond geïnspireerde pornofilm. Op de trouwdag vervangt Edina Saffrons bruidsmeisje Sarah door Georgina, een Gucci-model. Als de dominee vraagt of er bezwaren zijn, krijgt Edina weer een visioen van God, die tegen het huwelijk is. Edina onderbreekt de ceremonie, waardoor de gasten vertrekken, terwijl Paolo met Georgina vertrekt. Hoewel ze er aanvankelijk kapot van is, geeft Saffron uiteindelijk toe dat Paolo niet de juiste persoon voor haar was, voordat Edina en Patsy onthullen dat ze op huwelijksreis gaan.

Lees meer

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Terug naar boven

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Film of tv-serie niet gevonden? Log dan in om deze te creëren.

Wereldwijd

s focus op zoekbalk
p open profielmenu
esc sluit een open venster
? open sneltoetsen venster

Op media pagina's

b ga terug (of ga naar bovenliggend item)
e ga naar beweken

Op TV seizoenspagina's

(rechter pijl) ga naar volgende seizoen
(linker pijl) ga naar vorig seizoen

Op pagina's met TV-programma's

(rechter pijl) ga naar volgende aflevering
(linker pijl) ga naar vorige aflevering

Op alle afbeeldingspagina's

a open venster afbeelding toevoegen

Op alle bewerkte pagina's

t open vertaalmenu
ctrl+ s verstuur formulier

Op discussiepagina's

n start nieuwe discussie
w Verander kijk status
p privé of openbaar
c gesloten of open
a open activiteit
r beantwoord discussie
l ga naar laatste antwoord
ctrl+ enter verstuur uw bericht
(rechter pijl) volgende pagina
(linker pijl) vorige pagina

Instellingen

Want to rate or add this item to a list?

Inloggen