Englisch (en-US)

Name

Taglines

Overview

İntikam is a Turkish series broadcast on Kanal D. It is a licensed adaptation of Revenge and is jointly produced by Disney and In D house Productions, the production wing of Kanal D.

Russisch (ru-RU)

Name

Месть

Taglines

Overview

Отец и дочь являются самыми дорогими людьми друг другу в их жизни. Счастливая, мирная, маленькая семья. Всё начинается с клеветы на отца этой семьи Адиля. Владелец банка, которым управлял Адиль, сам обворовывает банк и вешает вину на Адиля. В клевете на Адиля большую роль играет его любимая женщина. Адиль не может доказать свою невиновность и поэтому приговорён к тюремному заключению. Его дочь Дерин отправляют в детский дом. Отец и дочь больше не могут видеть друг друга. За годы, проведённые в одиночестве, Дерин начинает верить в виновность отца. У Адиля в тюрьме было только одно желание, чтобы Дерин поняла, что она невиновна. Чтобы Дерин узнала всю правду, Адиль пишет ей письма...

Spanisch (Kastilisch) (es-ES)

Name

Venganza

Taglines

Overview

El padre de Derin Çelik (Beren Saat), Adil, fue acusado de cometer un delito que no cometió y enviado a prisión. Derin fue enviada a un orfanato y creyó que su padre era culpable. Adil quiso que su hija supiera la verdad y mantuvo un diario para dárselo a ella. Derin supo la verdad sobre su padre cuando cumplió 18 años. Pero ya era demasiado tarde. Su padre había muerto en prisión como un hombre inocente. Derin vuelve a su barrio de la niñez bajo una identidad diferente para buscar venganza contra las personas que traicionaron a su padre. Una mujer misteriosa llamada Yağmur Özden se muda a un barrio rico al lado de la mansión Arsoy. En realidad, es Derin Çelik hija del infame Adil Çelik quien fue erróneamente encarcelado por delito que no cometió. Y Derin está aquí por una sola razón, conseguir venganza contra las personas que traicionaron a su padre.

Türkisch (tr-TR)

Name

İntikam

Taglines

Overview

Hayatta sahip oldukları en değerli şey birbirleri olan, bir baba ve bir kız. Mutlu, huzurlu küçük bir aile. Her şey bu ailenin babası Adil’in, iftiraya uğramasıyla başlar. Adil’in yöneticiliğini yaptığı bankanın sahibi, kendi bankasını dolandırmış ve suçu Adil’in üzerine yıkmıştır. Adil’e atılan bu iftirada, aşık olduğu kadın da büyük rol oynar. Adil, suçsuzluğunu kanıtlayamaz ve hapse mahkum olur. Kızı Derin ise babasından kopartılarak yetimhaneye gönderilir. Baba ve kız, bir daha birbirlerini göremeyeceklerdir.

Derin yalnız geçirdiği yıllar içinde, babasının bir suçlu olduğuna inandırılır. Cezaevindeki Adil’in ise, hayattan tek bir isteği kalmıştır. Kızı Derin’in, kendisinin masum olduğunu öğrenmesi. Adil, Derin’e, tüm gerçekleri anlatmak için günlükler yazar. Derin, babasının günlüklerine, ancak on sekiz yaşına girdiği gün ulaşacaktır. Ancak, babası Adil’i kurtarmak için çok geçtir artık. Adil cezaevinde, masum ve yalnız bir adam olarak ölmüştür.

Yıllar sonra babasının masum olduğunu öğrenen Derin’in önünde, iki yol vardır. Ya her şeyi affedip yeni bir hayata başlamak, ya da babasının intikamını almak. Derin, intikamı seçer. Bunun için bütün geçmişini ve hayatını siler. Kimsenin bilmediği yeni bir kimlikle, babasını ve çocukluğunu ellerinden alan insanların arasına geri döner. Derin’in bundan sonra adı Yağmur Özden’dir.

Derin, artık Yağmur Özden olarak, düşmanlarının karşısında. Hiçbiri, Yağmur’un, intikam almak için aralarına sızdığını bilmiyor. Hiçbiri, bu genç ve güzel kadının ne kadar tehlikeli olduğunun farkında değil. Yağmur’sa tüm düşmanlarını çok iyi tanıyor ve hepsinden teker teker hesap soracak. İntikam tek bir adımla başlar ve mezara kadar gider. Yağmur, bu yolculuğa hazır.

Ungarisch (hu-HU)

Name

A bosszú

Taglines

Overview

Egy jószívű, gyönyörű és rejtélyes nő költözik egy gazdag környékre, közvetlenül az Arsoy villa szomszédságába. Yagmur Özden-ként (Beren Saat) mutatkozik be, igazi neve azonban Derin Çelik, a hírhedt Adil Çelik lánya. Még kisgyerek volt, amikor az apját üzlettársai és "barátai" koholt vádak alapján börtönbe juttatták, őt magát pedig árvaházba küldték. A kislány sokáig abban a hiszemben élt, hogy apja bűnös, azonban amikor nagykorú lett, megtudta az igazságot. Ezután elhatározta, hogy bosszút áll azokon, akik tönkretették az apja életét.

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Es fehlt ein Film oder eine Serie? Logge dich ein zum Ergänzen.

Allgemein

s Fokus auf Suchfeld
p Profil öffnen
esc Fenster schließen
? Tastenkürzel anzeigen

Videos

b Zurück
e Bearbeiten

Staffeln

Nächste Staffel
Vorherige Staffel

Episoden

Nächste Episode
Vorherige Episode

Bilder

a Poster oder Hintergrundbild hinzufügen

Editieren

t Sprachauswahl öffnen
ctrl+ s Speichern

Diskussionen

n Neue Diskussion erstellen
w Beobachten an / aus
p Diskussion öffentlich / privat
c Diskussion öffnen / schließen
a Diskussionsverlauf anzeigen
r Auf Diskussion antworten
l Letzte Antwort anzeigen
ctrl+ enter Senden
Nächste Seite
Vorherige Seite

Einstellungen

Diesen Eintrag bewerten oder zu einer Liste hinzufügen?

Anmelden