angličtina (en-US)

Jméno

Surviving Jack

Slogany

Přehled

A boy becomes a man, and a man becomes a father, in a time before coming of age was something you could Google.

bosenština (bs-BS)

Jméno

Surviving Jack

Slogany

Přehled

Džek Danlevi (Christopher Meloni) je bivši vojnik i onkolog. Džek je imao ustanovljenu rutu: odlazi ranije na posao, dolazi kasno, jede, viče na djecu i ide na spavanje. Njegova žena Džoan ponovo odlazi na fakultet koji je zapostavila brinući se o porodici. Sad se Džek nalazi u problemu jer mora postati pravi roditelj po prvi put. Džekov tinejdžerski sin, Frenki (Connor Buckley) upravo je krenuo u srednju školu. Frenki ne želi da se ističe u novoj sredini. Džek tu uskače sa svojim ponekad nerafinisanim savetima, ali ima dobru namjeru. Džeka i ne zbunjuje toliko Frenki koliko ga zbunjuje njegova kćerka Rejčel (Claudia Lee), predivna i prepametna 17-godišnjakinja. Ona je dosad radila sve kako treba. Međutim, sad kad nije pod nadzorom svoje majke, Džek će imati puno posla. Samo vrjeme će pokazati da li će Džekov netradicionalni način vaspitanja skloniti djecu od nevolja ili će Džoan ponovo morati da uskoči u pomoć.

francouzština (fr-FR)

Jméno

Slogany

Přehled

C'est l'histoire d'un garçon qui devient un homme et d'un homme qui devient un père, à une époque où les règles pour devenir adulte n'étaient pas trouvables sur Google...

litevština (lt-LT)

Jméno

Slogany

Přehled

maďarština (hu-HU)

Jméno

Túlélni Jacket

Slogany

Přehled

Jack katonaorvosként rákbetegekkel foglalkozott, mellette nem jutott ideje a családjára. Amikor neje visszatér tanítani, Jack szokatlan módon teljes idejű szülővé válik. Nincs könnyű dolga, alig ismeri a tini gyerekeit.

ruština (ru-RU)

Jméno

Выживание Джека

Slogany

Přehled

История о событиях 1990-х годов. О мужчине, который старается быть хорошим отцом, в то время как его сын становится мужчиной…

čeština (cs-CZ)

Jméno

Táta Jack

Slogany

Přehled

Táta nejlépe ví... tedy, možná... V tomto komediálním seriálu se z muže stává otec, zatímco z jeho syna se stává muž. Děj seriálu je zasazen do devadesátých let - do doby, kdy jste si slovo jako plnoletost ještě nemohli vygooglovat a za pasem se nosil pager. Chrisopher Meloni se představuje coby Jack Dunlevy, bývalý vojenský lékař - onkolog, který vyrážel do práce brzy ráno a vracel se pozdě večer a jen málokdy viděl svou rodinu pohromadě. Jeho manželka Joanne se však vrací do zaměstnání a Jack se tak stane poprvé v životě rodičem svým dvěma dospívajícím dětem: patnáctiletému nejistému Frankiemu, který zrovna začal chodit na střední, a Rachel, sedmnáctileté superchytré krásce, jejíž rozumy přesahují chápání běžného dospělého. Kromě vlastních dětí dohlíží Jack ještě na Frankieho kamarády George a Mikeyho. Čas ukáže, jestli Jackovy svérázné výchovné metody u dětí obstojí. Pro někoho, kdo je zvyklý starat se o onkologické pacienty, to přeci nemůže být problém. Co myslíte?

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Nemůžete nalézt film nebo seriál? Přihlaste se pro jeho vytvoření.

Globální

s zaměřit panel hledání
p otevřít nabídku profilu
esc zavřít otevřené okno
? otevřít okno klávesových zkratek

Na stránkách médií

b zpět (nebo na nadřazený záznam, pokud to jde)
e na stránku úprav

Na stránkách sezón

(šipka vpravo) na další sezónu
(šipka vlevo) na předchozí sezónu

Na stránkách epizod

(šipka vpravo) na další epizodu
(šipka vlevo) na předchozí epizodu

Na všech stránkách obrázků

a otevřít okno přidání obrázku

Na všech stránkách úprav

t otevřít výběr překladu
ctrl+ s odeslat formulář

Na stránkách diskusí

n vytvořit novou diskusi
w přepnout stav zhlédnutí
p přepnout veřejný a soukromý
c přepnout zavřít a otevřít
a otevřít aktivitu
r odpovědět na diskusi
l na poslední odpověď
ctrl+ enter odeslat zprávu
(šipka vpravo) další stránka
(šipka vlevo) předchozí stránka

Nastavení

Want to rate or add this item to a list?

Přihlásit se