Epizody 23

1

Prezident v ohrožení

67%
04.10.201545m

Elizabeth je zničehonic donucena zastávat úřad prezidenta Spojených států. Jak to? Poté, co letoun Air Force One zmizí nad oceánem a nehlásí se, viceprezidenta složí při golfu chřipka, a dočasný předseda Senátu žije v domnění, že slouží pod vedením prezidenta Reagana, je na řadě na post prezidenta ministryně zahraničí. Z rukou předsedy Nejvyššího soudu proto funkci slavnostně přijímá a rázem je zní nejvyšší představitel USA. Krom toho má další starost. Blíží se totiž ceremonie Asijsko-pacifického hospodářské společenství, kde má vystoupit s pardoickou verzí písně Billyho Joela. Jenže Elizabeth má hudební hluch a nakonec bude muset zaskočit někdo jiný. Henry se mezitím potýká s dilematem, zda dohodit jednoho ze svých studentů rozvědce, nebo ne. Stevie udržuje s Harrisonem vážný vztah, který vyplouvá na povrch. Alison se stává diskuzním prostředníkem a Jason zase dostává z práce známku C jen proto, že ten, o kterém psal, je ve vězení. Ještě že má mamku prezidentku...

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

2

Doktrína proveditelnosti

60%
11.10.201545m

Jeden ze z operativců ministra zahraničí je unesen ze zabezpečené zóny uprostřed Kábulu v Afghánistánu. Únosci ale nežádají ani peníze, ani výměnu zajatců. Chtějí mluvit přímo s Elizabeth. Prezident se Sterlingem však zastávají názor, že s teroristy se nevyjednává. Bess proto musí za jejich zády jednat a zjišťuje nemilou pravdu. Únosci nechtějí svého rukojmí zabít. Chtějí jen americké občanství, protože se k nim americká vláda nechovala fér. Je potřeba proto vymyslet plán, aby rukojmí přežil, únoscům se dostalo spravedlnosti a prezident se Sterlingem se necítili ublíženě. Pro radu si Bess musí jít až k samotné Madeleine Albrightové. Mezitím se řeší pochybný zdravotní stav ruského prezidenta Ostrova a poostrovské uspořádání Ruska, možná i s ministrem Gerevem v čele. Henry dál lanaří Dimitrije. Stevie bojuje sama se sebou a se svým životem. A Alison konečně v praxi využije své schopnosti prostředníka.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

3

Boj o moc

80%
18.10.201545m

Rusko truchlí. Milovaný prezident Pavel Ivanovič Ostrov je po smrti. Obyvatelé nevědí, co bude s jejich milovanou zemí dál, svět se bojí Pavlovova nástupce. A tak se Elizabeth vydává do Ruska, aby pomohla na pomyslný trůn Gorevovi, s nímž by se Rusko vydávalo umírněnější cestou a byly by zajištěny dobré vztahy mezi Ruskem a Spojenými státy. Jenže ouha. Elizabeth není v Rusku vinou mezinárodního skandálu, o který se postaral Blake, vítána. A všechno graduje na pohřbu, kde ji osobně osočí vdova po zesnulém prezidentovi. Kdo tak bude dalším vůdcem Ruska, to se uvidí. Bess navíc dál bojuje s Craigem o přízeň prezidenta, Blake se snaží vyžehlit svůj incident, Jason objevuje taje fotbalu a Daisy se zamilovává do prezidentova poradce přes kyberbezpečnost.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

4

Pomsta

70%
25.10.201545m

Elizabeth je stále terčem kritiky za minulé dění v Rusku. I když to není její vina, prezident jí to ne a ne odpustit. Navíc se Sterlingem po jeho boku proti tomu Elizabeth nic nezmůže. Teď ale musí projednat rozpočet na další rok, zajistit finanční podporu Nepálu, které trpí po přírodní katastrofě a vypořádat se s možnou snahou Číny nabourat obranyschopnost Spojených států. Ač se to zdá nemožné, tyto tři problémy mají společné řešení. A právě Bess se svým týmem na to musí přijít. Mimo to se ale musí urychleně vyřešit skandál s nahými fotkami Stevie a Harrisona, které se v omezeném množství dostaly na internet a jejichž držitelé hrozí jejich úplným odhalením. Ve světle tohoto tak dochází jak k vyostření vztahů McCordovi-Daltonovi, tak i k posílení kyberobrany na ministerstvu zahraničí a právě nápravě vztahů s Nepálem, s čímž pomůže i návštěva bohyně Kumali. A Jayson, ten zjišťuje, že být ve fotbalovém týmu není zas taková paráda.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

5

Malá šance

70%
01.11.201545m

Svět se ocitá na pokraji třetí světové války. Rusko se totiž ocitá v bezvládí a na trůn se dere Maria Ostrovová, vdova po zesnulém prezidentovi Ostrovovi. Jenže v tom je právě problém. Ve chvíli, kdy se na post prezidenta dostane Maria, okamžitě napadne západní Ukrajinu a začne s obnovou sovětského impéria. A to nesmí Spojené státy dopustit. Lepší vyhlídkou na prezidenta je Anton Gorev, ruský ministr zahraničí. Jenže ten kandidovat nemůže, jelikož jeho finance jsou stiženy britskými sankcemi, kde pobývá v exilu. A tak Bess musí přijít na to, jak finance uvolnit a pomoci Antonovi k prezidentskému úřadu. Jay se mezitím snaží zvrátit ruskou propagandu na Ukrajině pomocí vlastního pořadu, Henry musí ochránit Antonovu dceru Olgu, prezident s krizovým štábem musí dál řešit kyberútoky Dashe, legendárního hackera, a Alison se musí vypořádat s nezájmem ze strany Elizabeth.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

6

Chytit a pustit

70%
08.11.201545m

Na scéně se objevuje Jihád Judd, americký vůdce Islámského státu. Ten hrozí prezidentu Daltonovi válkou a celá země dostává strach. O co hůř, Juddova matka je zaměstnankyní ministerstva zahraničí a celá věc tak nabývá jiných rozměrů. Elizabeth proto musí najít způsob, jak se k Juddovi dostat, a jak se ho zbavit. S tím jí může pomoci i její bratr, chirurg ve vojenském táboře v Sýrii. Když ho ochranka evakuuje proti jeho vůli, objeví se rázem u Bess doma. A jelikož jsou oba dva úplně stejní, jeho návštěva se neponese úplně ve znamení klidu. Když navíc Elizabeth využije jeho kontaktu a dodavatele léčiv, vztah mezi nimi se jen vyhrotí. Henry mezitím musí řešit Ivana, přítele Dimitrije. Ten je nucen k návratu do Moskvy, kde ho Ostrovová chce zavřít za jeho homosexualitu. I když se mu Henry s Dimitrijem snaží vehementně pomoci, Ivan má jasno.

Číst více

Štáb 2

Režíroval: Charlotte Brändström

Napsal: Alex Cooley

Hostující obsazení epizody 3 Úplné obsazení a štáb

  1. Eric Stoltz

    Will Adams

  2. Chris Petrovski

    Dmitri Petrov

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

7

Kubánská mise

70%
15.11.201545m

Blíží se znovuotevření americká ambasády na Kubě. Po letech napjatých vztahů mezi Spojenými státy a Kubou je tu konečně příslib lepší budoucnosti. Navíc se Elizabeth nabídne možnost zrušit při této příležitosti embargo uvalené na Kubu. Plán je to dobrý, má to ale háček. Jednak je třeba sehnat dostatek hlasů v Senátu a za druhé je třeba vyřešit dávný spor o Afeni Rahimovou, která byla před několika desítkami let obviněna z vraždy policejního důstojníka a před trestem utekla na Kubu. Bess se svým týmem proto stojí před složitým úkolem. Jak se jim podaří přesvědčit Kubu k vydání Afeni a jak nasbírají tolik potřebné hlasy pro zrušení embarga, to se uvidí. Henry se mezitím dál vypořádává se smrtí svého studenta. Alison je trestána za zamlčenou autonehodu. Matt se snaží dostat do přízně Bess poté, co prohlásil dosti nevhodné věci o Kubě. A Sterling se snaží prosadit svou na Russella, Elizabeth i samotného prezidenta.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

8

Odveta

70%
22.11.201545m

Hacker Dash konečně vylezl z úkrytu. Nyní se schovává uprostřed Kambodži a je třeba se k němu neprodleně dostat, zajmout ho a získat jeho data, aby se prezident Dalton a ostatní konečně dozvěděli pravdu o kyberútoku na Air Force One. K překvapení všech se ukáže, že za útokem skutečně stojí Rusko, jak si všichni mysleli. A je tedy třeba přijít s protiútokem, který by dal Rusku jasně najevo, že si se Spojenými státy nemá zahrávat. V Rusku mimo jiné operuje i Dimitrij. Hned po příjezdu je ale zajat a naverbován do ruské tajné služby. O tom ale ve Státech nemá nikdo ani ponětí. Russell má ale jiné starosti. Je třeba zbavit se Craiga Sterlinga. A to půjde jen s pomocí Elizabth a jejího kata v podobě Mika Barnowa. Jak se jim nakonec podaří eliminovat zrádce, to se uvidí.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

9

Ruská ruleta

70%
29.11.201545m

Poté, co se Moskva uvrhla do tmy, Rusko spřádá odvetný plán. Ještě před útokem na samotnou Ukrajinu je potřeba ukázat světu, že zahrávat si s Ruskem není dobrý nápad. Odvetným opatřením je proto odstřižení dodávek ropy a plynu do celé Evropy. Svět se tak ocitá na pokraji války. Do toho se ale ukáže jedna velice podstatná věc. Co když Rusko skutečně nestojí za útokem na Air Force One? Vyjde totiž najevo, že ukrajinský prezident Bozek pár dní před letem do Spojených států změnil posádku a cestující svého letadla za trénované vojáky. Že by za útokem stála Ukrajina? Že by oni pak všechno hodili na Rusko? A že by Bozek pak sabotoval vlastní letoun? Na to vše musí Elizabeth urychleně najít odpověď. Mezitím na ruském území dále operuje Dimitrij, pro kterého se pobyt zde stává čím dál více nebezpečným. A Jason se stává oslavovaným fotbalistou.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

10

Vyšší dobro

70%
Mid-Season Finale
13.12.201545m

Nad Mariou Ostrovovou v čele Ruska se stahují mračna. Elizabeth a jejímu týmu se totiž podaří odhalit tajemství jejího úspěchu v soutěži krásy a známost s jistým doktorem, který shodou náhod i operoval Ostrova pár týdnů před jeho smrtí. A právě to bude hrát klíčovou roli při vyjednávání o míru na mírových jednáních v Ženevě. Do toho Dimitrij dál operuje v utajení a Henry se ho všemi možnými prostředky snaží dostat pryč, jelikož jeho pozice je velice ohrožena. Jenže Maria je silný protivník, a na oplátku za to, že přistoupí na podmínky Spojených států a Ukrajiny, zanechá agrese a stáhne vojska, chce znát jméno amerického špiona. Co zvítězí, osud jednotlivce, nebo vyšší dobro? A jak se k celé věci postaví Henry?

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

11

Společný modul

70%
10.01.201645m

Po smrti Marii Ostrovové se Rusko zmítá v politickém bezvládí. K moci se musí dostat někdo, kdo by Rusku zajistil silnou pozici a zároveň byl i přijatý pro Spojené státy. Nakonec se jím stane prezident Salnikov. Navíc se musí najít strůjce atentátu, který od ruských hranic nemusí být zas tak daleko. Krom toho musí Elizabeth řešit další mezinárodní problém. Tentokrát na ISS. Tam je skupina astronautů po nehodě v dělícím modulu ponechána napospas osudu. Pokud se nenajde řešení a nepodaří se k nim dopravit záchranné skafandry, zemřou. Na poslední chvíli se ukáže pravý duch mezinárodní spolupráce. Mezitím se Henry vyrovnává s následky selhání operace vyzvednutí Dimitriho. Útěchu hledá u Dimitriho sestry, Talii. Svou nespokojenost dává najevo i vůči Elizabeth, se kterou teď mají u Alison ve škole trávit čas při povinných volnočasových aktivitách.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

12

Zlatá střední cesta

70%
17.01.201645m

Elizabeth má v Myanmaru uzavřít důležitou obchodní dohodu. I když jde zpočátku všechno jako po másle a tamní americký velvyslanec Maxwell dělá všechno pro uzavření smlouvy, nakonec to bude právě on, kdo Elizabeth zamotá hlavu. Prezidenta Myanmaru vezme jako rukojmí a donutí ho od dohody ustoupit. Bess tak čeká další perný den. Do Myanmaru odlétá i Nadine, která se tu chce setkat se svým dlouho ztraceným synem. Ten ale o její náklonnost nestojí. Až vypjatá situace ukáže, nakolik si lásky k matce váží. Doma zatím Henry řeší sousedské spory. V centru sporů je Elizabeth a její životní styl. Obrovská auta, neustále běžící motory, spousta lidí a turistů v ulici. Je třeba najít řešení. Jenže ne všichni se ve skutečnosti chtějí dohodnout. Nakonec k sobě nachází cestu i Nadine a Blake.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

13

Invazní druhy

67%
31.01.201645m

Henrymu umírá otec. Když se všichni rodinní příslušníci sejdou po dlouhé době opět pospolu, začnou na povrch vylézat vzájemné city a nenávisti. Postupně si všichni dávají otcovu smrt za vinu. Obzvláště Maureen nedokáže překousnout Henryho chování a vypjatý vztah s otcem. Ukáže se navíc, že otec dal velkou sumu jisté slečně, kterou poznal na pochybných webových stránkách. A skutečná osoba, která mu peníze ukradla, je mnohem blíž, než by kdo čekal. Sjednotit rozpolcenou rodinu se povede Henrymu až na pohřbu. Elizabethin tým mezitím řeší zprávu o budoucím vývoji světa a musí přijít na to, jak zabránit invazivnímu druhu jistých mořských stvoření. Ale tají jim, že je třeba ze zprávy vynechat jistou americkou společnost, která pere peníze přes zahraničí.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

14

Před výbuchem

70%
14.02.201645m

V Moldávii jsou odcizeny použité palivové tyče s uranem. Za vším stojí teroristé, kteří by tyče mohli využít k jadernému útoku proti Spojeným státům. I když to rozvědka a ministerstvo obrany odmítají, Elizabeth je opatrná a této možnosti přikládá jistou váhu. Navíc ve spolupráci s 1. patrem ministerstva zahraničí a jeho ředitelem Walterem Nowackem řeší, jak se k odcizenému materiálu dostat. Mezitím musí Bess řešit ještě únos dvou amerických dívek do Saúdské Arábie. Dívky se původně měly přidat k jisté teroristické skupině, což věc jen komplikuje. Ač se to nezdá, obě situace spolu souvisí. Do toho se ještě pořádá konference ohledně vzdělání dívek a žen s čestným hostem Nourou Al-Kitabi, bojovnicí za práva žen. Na pozadí toho je potřeba se vypořádat se šikanou ve škole Alison a se spoluprací ve státní správě. Vše vrcholí bombovým útokem.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

15

Po výbuchu

70%
21.02.201645m

Po výbuchu nastává všude panika. Vysocí představitelé státu včetně Elizabeth musí do bunkru, armáda je v pohotovosti a na místě exploze se rozbíhají záchranné akce. Mezi přítomnými explozi byli i McCordovi. Zatímco děti jsou v bezpečí, Henry se rozhodl pomoc jedné ženě a teď je kontaminovaný a těžce zraněný. S atentátem je nakonec ztotožněna teroristická skupina Hizb al-Shahid a jistý Jibral Disah, kterého je třeba urychleně zlikvidovat. K tomu budou potřeba i tajné informace Itálie. Za cílem eliminace Jibrala Disaha a celé skupiny HS Elizabeth navrhuje vytvořit speciální pracovní skupinu. Henry se vlivem exploze rozhoduje vrátit k tajné službě. Jenže když je jeho žádost odmítnuta, vylévá si zlost. To však netuší, že prezident Dalton s ním má jiné plány. Mezitím Matt řeší problém s bydlením. Jeho byt je v zamořené zóně, kam se nesmí. Úkryt nakonec nalezne u Nadine, se kterou se spřátelí a zjistí, že je úplně jiná, než si kdy představoval.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

16

Hijriyyah

70%
06.03.201645m

Když se u pobřeží Libye začne potápět loď s uprchlíky, zachytí námořnictvo žádost o pomoc. Jenže pomoc je daleko a šance na přežití mizivé. Vše se změní ve chvíli, kdy jeden z mužů prohlásí, že ví, kde je Jibral Disah, vůdce teroristické skupiny Hizb al-Shahid, strůjce útoku ve Virginii a v současnosti nejcennější cíl Spojených států. Do všeho se připletou Italové, kteří mají na záchranné akci své zájmy, a je tak opět na Elizabeth, aby našla schůdnou cestu. Henry se zatím stává členem tajné pracovní skupiny s krycím označením Murphyho stanice, která pátrá právě po Jibralu Disahovi a má za cíl rozprášit HS. Nejlepší možností se zdá být třetí Jibralova žena, pomocí níž by se jim mohlo podařit Jibrala vypátrat. Vše se vyhrotí ve chvíli, kdy jedna členka Murphyho stanice přijde v misi o život. Stevie zase chce představit rodičům svého nového přítele Jaretha. Jenže ti nemají čas.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

17

Vyšší vzdělání

70%
20.03.201645m

Elizabeth se účastní prohlídky vysoké školy, kterou si vybrala Alison. Jenže poklidná prezentace školy se zvrtne ve chvíli, kdy skupina studentů využije situace a rozhodne se lobbovat za ochranu Chilských nároků. Tam totiž americká těžební společnost zneužívá posvátnou půdu místních lidí a vytěžuje zlato. Navíc jeden z protestantů se rozhodne zajít tak daleko, že leze sám na osmitisícovku a nesleze dřív, než těžební práce skončí. Elizabeth tak musí řešit krom rodičovských povinností a vztahu s Alison i studenty, kteří na ni nakonec podají žalobu za odpírání práva na svobodu projevu, a v neposlední řadě i záchranu protestanta, kterého zasype lavina. Henry s Jane a Josem zatím pátrají po Jibralově nejnovější ženě, Hijriyyah.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

18

Hodiny Posledního soudu

65%
27.03.201645m

Ministerstvo zahraničí bojuje s hodinami zkázy. To jsou pomyslné hodiny, které řídí skupina vědců a které ukazují čas do půlnoci, kdy přijde zkáza. A právě tyto hodiny se mají z času za čtyři minuty půlnoc přesunout o dvě minuty blíž. A tomu musí Elizabeth se svým týmem zabránit. Na vině je napětí mezi Pákistánem a Indií kvůli pádu letounu Pákistánu na území Indie. Letoun má navíc na palubě drahocenný náklad v podobě špičkové jaderné hlavice. A tu Pákistán nehodlá Indii ukázat, natož přenechat. Je potřeba najít kompromis. Henry s Jane zatím pátrají po způsobu, jak kontaktovat Hijriyyah, než bude příliš pozdě. Daisy řeší krizi, kdy její život není tam, kde plánovala, a vztah s Oliverem ji brzdí. Nakonec se vše vyřeší na legendární oslavě fyziků, kteří mají na starosti ony hodiny zkázy.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

19

Zoufalé prostředky

70%
10.04.201645m

Z Kamerunu se vrací Chris Santumari. Jako jeden z mála Američanů se setkal tváří v tvář s neohroženým a obávaným mužem Hadim Bangotem. I když je šťastný, že přežil, nemusí to být na dlouho. Po jeho kolapsu je u něj nalezen smrtící virus Marburg. Všichni musí do karantény. A mezi potenciálně nakaženými je i Jay. Elizabeth teď musí přijít na to, jak zabránit nákaze viru z okolí Kamerunu a zároveň jak uklidnit místní situaci a zachránit zajaté školačky. Řešením může být hodně vzácný lék proti této nemoci. Murphyho stanice zatím dál sleduje sídlo Jibrala Disaha, jenže nikde ani živáčka. Nakonec se Jane podaří zjistit, jak to tam funguje, a rázem je jen otázkou času, než bude moci armáda zaútočit. Nicméně je třeba zachránit Hijriyyah, a to by mohl být problém. Krom toho se Elizabeth s Henrym míchají mezi Stevie a Jaretha, což se obzvláště Stevie úplně nezamlouvá.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

20

Tajná zadržená

0%
17.04.201645m

Elizabeth čeká projev před OSN, aby donutila ostatní členské státy k boji proti teroristické skupině Hizb al-Shahid. Jenže sama dobře ví, že to nestačí. Rozhodne se proto oslovit nového ruského ministra zahraničí Avdonina s nabídkou koalice v boji proti HS. Jenže Rusko má své požadavky, a ty nejsou malé. Henry s týmem z Murphyho stanice se snaží vypáčit nějaké informace z Hijriyyah. Jenže ta nemluví a času ubývá. Pomůže až již osvědčená učitelka a čerstvý vzduch. A ani požadavky Hijriyyah nejsou jednoduché. Krom toho Henryho tíží noční můry z případu Dimitrije a jeho sestry, která je teď ve vězení. Na pozadí toho se mají vrátit koně ze zimních stájí, a Elizabeth se už nemůže dočkat svého miláčka Buttercupa. O to horší pro ni budou zdrcující novinky. I ty přispějí do napětí mezi Elizabeth a Henrym.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

21

Ztráta spojení

0%
24.04.201645m

Elizabeth s Henrym mají párovou terapii, která má pomoci jim jako páru, ale hlavně Henrymu, který se stále nevyrovnal se ztrátou svého přítele Dimitriho. Henry na něj pořád myslí a v noci se budí hrůzou. Nad to všechno se ale musí soustředit na úkoly Murphyho stanice. Ta vypátrala Jibrala Disaha a je třeba přijít s plánem, jak ho zlikvidovat. Henry se tak s ostatními vydává na ambasádu do Islámábádu v Pákistánu, aby řídil operaci přímo z místa dění. Vtom ale propukají v Pákistánu nepokoje poté, co ministr zahraničí zveřejnil tajnou spolupráci pákistánského premiéra se Spojenými státy. Ambasáda se musí evakuovat a je třeba zajistit pákistánské jaderné hlavice, než padnou do rukou radikálů. Matt si mezitím prochází krizí kvůli své sounáležitosti k Pákistánu.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

22

Jaderné ohrožení

70%
01.05.201645m

Po tom, co propukly boje v Islámábádu a místní ambasáda byla evakuována, Henry s Jane a Josém zůstávají odříznuti od světa na své misi, zabít Jibrala Disaha a skoncovat to s Hizb al-Shahid jednou provždy. Jenže k tomu je potřeba dronu a střeliva, a toho se jim nedostává. Nakonec bude muset jeden z nich bojovat o život a bude potřeba pomoc místních, aby přežil. Bess mezetím řeší odstoupení Ruska od dohody na záchranu jaderných hlavic. Spojené státy to tak musejí zvládnout jen s pomocí Číny a Waltera z nižšího poschodí. Krom toho ale Rusové odhalí jedno tajemství, které Elizabeth ani nikdo jiný vůbec nečekal. Alison se zatím těší na školní výlet. Pro ten je však potřeba vyplnit a podepsat formulář. A to je to poslední, na co by Elizabeth měla čas.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

23

Hraniční přechod Vartius

0%
Season Finale
08.05.201645m

Elizabeth stále přemýšlí nad tím, že mi Dimitrij mohl být naživu. Snaží se proto všemocným způsobem vymyslet, jak dát Rusku to, po čem prahne, a dostat Dimitriho zpět. Jenže Rusko chce Petera Buckleyho, nejznámějšího špiona, který poslal na smrt mnoho agentů CIA, mezi kterými byli i Daltonovi osobní přátelé. Nakonec jí musí pomoci i Mike B. Krom toho ale Mike s Nadine přijdou na to, že Bílý dům chce na Elizabethino místo někoho jiného. Že by ji chtěli vyhodit? Nebo je pro ni někde jinde lepší místo? To se ukáže. Doma mezitím Bess s Henrym řeší zásnuby Stevie a Jaretha. Ten odjíždí do Oxfordu, takže by rád svatbu stihnul co nejdřív. S tím ale Bess s Henrym zásadně nesouhlasí. Matt zatím vystupuje na Elizabethině alma mater, kde pronáší jejím jménem dojemný motivační proslov k absolventům.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Zpět na začátek

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Nemůžete nalézt film nebo seriál? Přihlaste se pro jeho vytvoření.

Globální

s zaměřit panel hledání
p otevřít nabídku profilu
esc zavřít otevřené okno
? otevřít okno klávesových zkratek

Na stránkách médií

b zpět (nebo na nadřazený záznam, pokud to jde)
e na stránku úprav

Na stránkách sezón

(šipka vpravo) na další sezónu
(šipka vlevo) na předchozí sezónu

Na stránkách epizod

(šipka vpravo) na další epizodu
(šipka vlevo) na předchozí epizodu

Na všech stránkách obrázků

a otevřít okno přidání obrázku

Na všech stránkách úprav

t otevřít výběr překladu
ctrl+ s odeslat formulář

Na stránkách diskusí

n vytvořit novou diskusi
w přepnout stav zhlédnutí
p přepnout veřejný a soukromý
c přepnout zavřít a otevřít
a otevřít aktivitu
r odpovědět na diskusi
l na poslední odpověď
ctrl+ enter odeslat zprávu
(šipka vpravo) další stránka
(šipka vlevo) předchozí stránka

Nastavení

Want to rate or add this item to a list?

Přihlásit se