Chinese (zh-CN)

Name

绿野仙澳

Taglines

Overview

《绿野仙澳》作为一部质量上乘,纵览全澳的纪录片,镜头从澳洲最高的雪峰挪转至其南部荒芜寒冷的深海,从追踪濒危的野生袋食蚁兽,到立体再现巨型澳大利亚乌贼。在这片土地上,美丽各成一派,惊喜从未停止。本纪录片在娱乐大众的同时,也深化了人们的认知:大自然并非仅由独特的物种组成,更是由独特的个体构成,而它们的生活远超出人类预料。运用最新的摄像技术,我们捕捉到了近期新发现的动物群体以及与我们自认熟知的物种看似无关的动物行为,同时还接触到了神秘莫测的动物特征。大多数澳大利亚人并不知道这些动物在与他们共享这片岛状大陆的同时也共享着自己的后院。我们将展示在这片充满极端色彩的大陆上动物们需要设法应付的挑战,并揭露人类活动导致的极端变化。为此,我们用这些动物呈现的各种元素:色彩、舞蹈、奇技、声乐、求偶与谋杀来填满屏幕——正是这些动物让澳洲成为了真正的魔法大陆。

Chinese (zh-TW)

Name

綠野仙澳

Taglines

Overview

神奇的綠野仙境提供了一個藍籌股,整個大陸範圍的系列,從陸地上最高的雪峰到寒冷和野生的南部海洋深處;從它最後的野生麻雀種群到它最大的巨型烏賊透檢視。這是一個美麗的國度,讓人驚喜。這一系列節目不僅娛樂了我們,也加深了我們對自然世界是如何由獨特的物種組成的理解,而且是由不同的個體組成的,他們的生命遠非可預測的。利用最新的攝像技術,我們只捕捉到最近才發現的動物種群,以及與我們認為熟知的物種無關的行為。我們遇到的動物角色如此神祕,大多數澳大利亞人都不知道,他們共享的不僅僅是他們的島嶼大陸,而是他們自己的郊區後院。我們揭示了這些動物所面臨的挑戰,它們必須在一個由極端和人類引起的極端變化的土地上航行。為了做到這一點,我們在螢幕上放滿了色彩、舞蹈、雜技、音樂、交配和謀殺——所有這些都是由動物表演的,它們使澳大利亞成為一個真正神奇的國度。

Czech (cs-CZ)

Name

Kouzelná Austrálie

Taglines

Overview

Krásy Austrálie, od nejvyšších zasněžených vrcholků po hlubiny chladného a divokého Jižního oceánu. Zavítáme za posledními exempláři divokých numbatů a prohlédneme si největší přehlídku sépií vějířovitých. Je to země rozmanité krásy, která potěší i překvapí. Máme tedy příležitost se nejen pobavit, ale prohloubit si i naše porozumění toho, že přírodu kolem nás tvoří jedinečné druhy a zároveň jasně odlišení jedinci, jejichž životy jsou velmi nepředvídatelné. Prostřednictvím nejnovější technologie natáčení zachytíme zvířecí společenství, která byla teprve nedávno objevena, a chování, které nebývá zrovna připisováno druhům, o nichž jsme si mysleli, že je dobře známe. Seznámíme se s tvory tak záhadnými, že většina Australanů ani neví, že s nimi sdílí nejen svůj ostrovní kontinent, ale i zahrady na předměstí. Rovněž si představíme problémy, kterým tato zvířata čelí v zemi extrémů a extrémních změn způsobených člověkem.

English (en-US)

Name

Magical Land of Oz

Taglines

Overview

A blue chip, continent-wide series ranging from Australia's highest snow peaks to the depths of the frigid and wild southern seas; from its last populations of wild numbats to its largest diorama of giant cuttlefish. It's a land of diverse beauty, that delights and surprises. The series both entertains and deepens our understanding of how the natural world is made up of not just unique species, but distinct individuals, whose lives are far from predictable.

Finnish (fi-FI)

Name

Ihmeellinen Australia

Taglines

Overview

Australian luonto on ihmeitä täynnä: väriä, tanssia, akrobatiaa, musiikkia, pariutumista ja lastenkasvatusta - mantereen eläimet tekevät siitä todellisen taikamaan.

Russian (ru-RU)

Name

Волшебная страна Оз

Taglines

Overview

Оставленный на произвол судьбы далеко в южном полушарии лежит континент, отдалённый от всех остальных земель... на 45.000.000 лет! Природа, развивавшаяся в изоляции, создала уникальный мир чудес.

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Can't find a movie or TV show? Login to create it.

Global

s focus the search bar
p open profile menu
esc close an open window
? open keyboard shortcut window

On media pages

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(right arrow) go to next season
(left arrow) go to previous season

On TV episode pages

(right arrow) go to next episode
(left arrow) go to previous episode

On all image pages

a open add image window

On all edit pages

t open translation selector
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l go to last reply
ctrl+ enter submit your message
(right arrow) next page
(left arrow) previous page

Settings

Want to rate or add this item to a list?

Login