38 фільмів

Після жахливої атомної війни, владу на землі захопили роботи-вбивці. Вони несуть смерть і повне знищення всьому живому. Залишки тих, що зуміли вижити людей ховаються в підземеллі і ведуть відчайдушну боротьбу за виживання. Завдяки своєму талановитому лідеру Джону Коннору вони наближаються до перемоги, але щоб зруйнувати плани опору, роботи відправляють в минуле жахливого кіборгіа-вбивцю. У нього завдання - запобігти народженню лідера опору. Для цього він повинен знайти матір героя. Щоб захистити жінку, опір відправляє в минуле свого бійця, але що може зробити звичайна людина в поєдинку з термінатором?

23 травня 1980

Тиша, блискучий білий сніг. Невеликий курортний готель самотньо загубився в горах. Загадкове і таємниче місце. Мало охочих попрацювати тут взимку. З чуток, готель населений привидами. Всі попередні охоронці вбивали своїх рідних, а потім закінчували й своє життя. Саме сюди як зимовий сторож приїхав письменник Джек Торренс з дружиною і маленьким сином Денні, який наділений рідкісним даром «сяйва».

Головний герой Рік Декард нишпорить, як хижий звір, в сталевих джунглях Лос-Анджелеса ХХI століття, нашпигованих мікроелектронікою. Він - біжить по лезу, він - той, хто вистежує і вбиває "реплікантів" - породження генної інженерії. Але одного разу детектив опиниться перед моральним вибором: в красивій жінці він бачить противника, якого повинен убити ... Інтрига в цій новій версії - поява бачення єдинорога і припущення, що Декард, можливо, гуманоїд. Адже андроїди не бачать снів про електроовець. А може бути, Декард сам "реплікант"?

18 квітня 1986

Демону, який прагне до створення вічної ночі, знищивши останніх з єдинорогів і хоче одружитися на казковій принцесі протистоїть хлопчик Джек і його ельфійські союзники у цій чарівній фантазії.

Недалеке майбутнє, Нью Йорк. Весь острів Мангеттен - одна велика в'язниця суворого режиму. Багато років іде третя світова війна. Президент захоплений групою революціонерів і ув'язнений. Ветеран війни Плісскен на прізвисько Змій повинен визволити президента із цієї зони безмежної жорстокості, а часу в нього обмаль. Якщо він не врятує президента вчасно, то загине сам. Йому введений смертельний препарат, а протиотруту він отримає після повернення...

9 грудня 1983

Її звуть Христина. Її класичні форми викликають захоплення. Вона спокушає 17-річного Арні Каннінгема і робить його своїм слугою. У неї немає і не може бути суперниць, бо вона їх вбиває. Вона вимагає беззаперечного підпорядкування. Вона … автомобіль! Щоб зберегти своє життя, юнак повинен присвятити її жорстокій Христині. Історія розкішного червоного Плімута 1958 сповнена страшних таємниць. Всі його попередні господарі загинули. І юний Ромео повинен стати черговою жертвою ненаситної Джульєтти.

24 червня 1977

Четверо чоловіків знаходяться в одній з країн Латинської Америки і з різних причин не можуть повернутися додому. Одна нафтова компанія шукає водіїв, згодних перевезти на вантажівках нітрогліцерин. Винагорода 10 тисяч доларів, а чоловікам нічого втрачати і вони погоджуються на виконання завдання. Щоб доставити небезпечний вантаж їм треба проїхати 200 миль дороги, де за кожним поворотом підстерігає небезпека.

В основу фільму лягла реальна історія, яка сталася з молодим американцем на ім'я Біллі Гейс в 1970 році. Він спробував вивезти з Туреччини 100 грамів гашишу, але його спіймали. У підсумку він був засуджений до 4 років в'язниці. Він терпляче виносив всі митарства, поки за 53 дні до виходу випадково не дізнався, що йому збираються збільшити термін ще на 30 років. І тоді він вирішив, що єдиний шанс вижити - «опівнічний експрес», тобто втеча...

Режисер знайомить глядача із головним героєм – підлітком на ім’я Алекс (Малькольм МакДавелл), котрий, як на свій вік, є особою агресивною – ґвалтує жінок, грабує будинки та здійснює акти «ультранасилля». У цьому йому допомагає компанія друзів – дивакуватих хлопців, для яких Алекс є беззаперечним лідером. Поруч із цим у свідомості Алекса живе альтер-еґо – підліток захоплюється класичною музикою, зокрема 9-ою симфонією Бетховена.

Чарлі Макґі здається звичайною восьмирічною дівчинкою, але лише до тих пір, поки не розсердиться або образиться. Те, що в інших дітей викликає сльози і страх, пробуджує в Чарлі смертоносну здатність одним лише поглядом запалювати все навколо. Такий дар не може не зацікавити спецслужби, готові на все, щоб роздобути Чарлі в своє розпорядження...

30 жовтня 1981

31 жовтня 1978 року. Містом проноситься хвиля кривавих убивств. Жителі пошепки вимовляють ім’я Майкла Маєрса, кривавого маніяка, що повернувся якраз на Гелловін. Його колишня жертва, Лорі Строд, вижила, і він повернувся, щоб закінчити почате. Цього разу переслідування Лорі приводять його до лікарні, в темних коридорах якої холоднокровний невбиваний психопат знаходить своїх жертв.

Командир Адамс і його екіпаж повинні з'ясувати долю колонії землян в системі Альтаїр IV, що перестала виходити на зв'язок кілька років тому. Після року подорожі в гіперпросторі, корабель З'єднаних Планет сідає на планету, де вони знаходять тільки двох живих людей - філолога Морбіуса і його сексапільну дочку Альтаїру. Інші колоністи загинули з невідомої причини. Морбіус наполягає, щоб астронавти негайно покинули планету, бо він не може гарантувати їх безпеку, але командир вирішує залишитися.

27 березня 1981

Френк — експерт з розкриття сейфів, професіонал найвищого ґатунку, і роботи для нього завжди вистачає, але він вже бував за гратами і повертатися туди не збирається. Потрібен лише один, але вірний злом. Мрія про забезпечене майбутнє змушує його втратити обережність: піддавшись спокусі, досвідчений вовк-одинак погоджується попрацювати на великого мафіозі! Але разових контрактів з мафією не буває. Найкращий друг Френка вбитий, улюблена жінка — в руках бандитів, а сам він стає їх власністю...

Дванадцятирічний Девід зникає безвісти і таємничим чином повертається через вісім років, анітрохи не подорослішавши. Одночасно з його появою на околицях міста знаходять НЛО, яке потерпіло падіння, через зіткнення з високовольтною лінією. Все це не випадково. Всі ці вісім років Девід провів в космічній подорожі, зі швидкістю світла, яка тривала приблизно 5 годин, але 8 земних років.

Для того, щоб повернутися у свій час, маленькому хлопчику доведеться пройти через ряд труднощів та експериментів, які ставитимуть над ним вчені з NАSА.

У перший же свій робочий день лейтенант поліції Бішоп отримує тимчасове призначення на стару дільницю номер 13, яка готується до закриття. Майже все майно вже вивезене, електропроводи і телефонні лінії обрізані. Але саме цей день члени «найвідмороженішої» банди Лос-Анджелеса вибрали для помсти за загибель шістьох своїх товаришів. Бандити присягнулися на крові знищити всіх, хто знаходиться на дільниці — нечисленних поліцейських, секретарку і декількох засуджених злочинців, що випадково опинилися там.

2 жовтня 1987

A farm boy reluctantly becomes a member of the undead when a girl he meets turns out to be part of a band of vampires who roam the highways in stolen cars.

Божевільний конструктор іграшок вирішує принести в жертву на Гелловін мільйони дітей разом і готовить партію масок «гарбузоголового», які містичним чином спрацьовують у День усіх святих.

19 квітня 1984

Two Texas border guards find a jeep buried in the desert, with a skeleton, a scoped rifle, and a box with $800,000 in cash. Before they decide whether to keep the money or report it, they privately investigate the clues and unravel a decades old mystery.

16 грудня 1983

Нацистів відправляють охороняти стару таємничу фортецю на румунському перевалі в Карпатах. Один із них помилково звільняє невідому силу, яка опинилася в пастці стін. Таємничий незнайомець відчуває це зі свого дому в Греції та вирушає до фортеці, щоб перемогти силу. Коли починають гинути солдати, старого професора єврея та його доньку (обидва знають про фортецю) приводять, щоб дізнатися, що відбувається.

25 червня 1982

MegaForce is an elite multi-national military unit that does the jobs that individual governments wont. When the peaceful Republic of Sardun in under threat from their more aggressive neighbor, the beautiful Major Zara and General Byrne-White see the help of Ace Hunter and MegaForce.

Не вдалося знайти фільм або серіал? Увійдіть, щоб додати.

Загальні

s відкрити панель пошуку
p відкрити меню профілю
esc закрити відкрите вікно
? відкрити вікно з гарячими клавішами

На сторінках медіа

b повернутися назад
e перейти до сторінки редагування

На сторінках сезонів шоу

(стрілка вправо) перейти до наступного сезону
(стрілка вліво) перейти до попереднього сезону

На сторінках серій шоу

(стрілка вправо) перейти до наступної серії
(стрілка вліво) перейти до попередньої серії

На всіх сторінках зображень

a відкрити вікно додавання зображення

На всіх сторінках редагування

t відкрити перемикач перекладів
ctrl+ s підтвердити форму

На сторінках обговорення

n створити нове обговорення
w змінити статус стеження
p перемикач публічно/приватно
c перемикач відкрито/закрито
a відкрити активність
r відповісти на обговорення
l перейти до останньої відповіді
ctrl+ enter підтвердити повідомлення
(стрілка вправо) наступна сторінка
(стрілка вліво) попередня сторінка

Налаштування

Хочете поставити оцінку чи додати до списку?

Увійти

Немає облікового запису?

Приєднайтеся до спільноти