Epizódok 10

1

Pilot

20%
2009. június 28.

Ray Drecker, a detroiti West Lakefield középiskola egykori tanulója évekkel ezelőtt még sikeres sportkarrier előtt állt, és igen népszerű volt, ám az elmúlt időszakban minden összeesküdött ellene. Az egykori középiskolájának tanáraként és kosárlabdaedzőjeként alulfizetett, biztosítása nincs, a felesége pedig elhagyta a bőrgyógyászáért, ráadásul a háza leégett, így otthon nélkül maradt. Így az ikrek, Darby és Damon is az anyjukhoz és új férjéhez költöznek. Az új szomszédja, Howard pedig állandóan a nyakára küldi a rendőrséget, hogy tegye már rendbe az ingatlant. Ray találkozik ex-barátnőjével, Tanyával egy helyi önsegítő csoportban. Ám amikor a dolgok nem úgy "alakulnak", mint régen, a dühös Tanya sértegetni kezdi azzal, hogy "legbecsesebb vagyontárgyával" szerezzen pénzt. Ray elgondolkodik a nő javaslatán.

További

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Ray újsághirdetést adott fel, amelyben mint Big Donnie hirdeti "boldogságszakértői" szolgáltatását. Az indulás azonban nem valami biztató. Végül Tanya siet a segítségére, felajánlja, hogy bizonyos százalékért segít neki az ügyfélszerzésben. Annak érdekében, hogy el tudja adni Rayt mint profi és szakavatott "boldogság-tanácsadót", Tanya felhajtja ex-munkatársát, Lenore-t, akit be akar vonni az üzletfelek felhajtásába, ő azonban ragaszkodik a "termék" előzetes kipróbálásához, mielőtt ajánlaná a pénzes nőismerőseinek. Mindeközben Jessica rögeszmés viselkedése a gyermekei idegeire megy, ezért sürgetni kezdik apjukat, hogy hozza rendbe a leégett házát. Egy kivitelező igen kedvező ajánlatot ad Raynek a javításokra, de Raynek további anyagi forrásokra lenne szüksége. Mindez Ray Lenore-ral való "szeánsza" után megváltozhatna - legalábbis Ray és Tanya ezt reméli.

További

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Raynek megint az új szomszédjával akad gondja. A feleségével, Jessicával pedig az ikrek neveléséről vitatkozik. Kiderül, hogy Lenore eltűnt, Ray pénztárcájával együtt. Végül Tanyának sikerül a nyomára bukkannia. Lenore felháborodik a feltételezésen, miszerint tolvaj lenne, és visszaadja az üres tárcát. Tanya háromszáz dollárral adja oda Raynek, azt mondja, hogy a pénz a honoráriuma. Később kiderül, hogy valaki leemelt négyszáz dollárt Ray számlájáról. A férfi nem tudja, hogy Tanya, vagy Lenore a ludas. Erre Tanya elmondja neki az igazat, mire Ray kijelenti, hogy ő a legrosszabb kerítőnő a világon.

További

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

4

The Pickle Jar

10%
2009. július 26.

A jövőt illetőn Ray kilátásai rosszabbak, mint valaha. A diákjai a zsebpénzükből gyűjtenek egy kis pénzt a háza felújítására. A "befőttesüveg adakozás" pedig végképp elkeseríti Ray edzőt. Úgy tűnik, Tanyának sikerül végre néhány ügyfelet toboroznia, de Ray kerüli a hívásait. Végül mégis sikerül beszélnie vele. Elmondja, hogy van két ügyfél, majd meggyőzi a férfit, tegyenek még egy próbát a dzsigoló karrierjével. Az első kliensről, Mollyról kiderül, hogy idősebb és nehezebb, mint azt gondolta. Ezért betegnek tetteti, és így kimenti magát. Jessica a gyerekekkel van, amikor egy parkolóban felfigyel Lenore és Molly beszélgetésére. Végül Lenore-től kap egy névjegykártyát.

További

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

5

Do it, Monkey

0%
2009. augusztus 2.

Ray dühös kosaras mamával vitatkozik telefonon. Később segít egy nőnek, akit meghív ebédre. Végül szobára, egészen pontosan fürdőszobára mennek. Tanya elmondja, az ügyfél azt szeretné, ha Ray szerepet játszana. Ám amikor a férfi randevút kér tőle, Jemma azt mondja, van barátja, és elmegy. Tanya szerint meg kellett volna állítania őt. Egy ebéd alkalmával az ikrek panaszkodnak Jessicának, amiért nem olyan gazdagok, mint régen. Raynek hízik a mája, amikor hallja, hogy Jessica új férje nem engedhet meg maguknak egy új autót. Felajánlja, hogy majd ő vesz nekik egyet. Felhívja Tanyát, hogy szerezze vissza a jól fizető Jemmát.

További

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Jemma elviszi Rayt az összejövetelre, ahol házaspároknak adnak tanácsokat. Ray később elmondja Tanyának, hogy Jemma közvetlenül őt hívta. A nő kifogásolja, hogy eltértek a protokolltól. Jessica és Ronnie a pénzen vitatkoznak: akkor ők most gazdagok vagy szegények? A férfi kitér a válasz elől, azt javasolja Jessicának, szerezzen állást magának. Tanya számon kéri Jemmán, miért hagyta figyelmen kívül a szabályokat. Ray kocsinézőben van az ikrekkel, amikor Tanya elmondja neki, hogy kirúgta Jemmát. A dühös Ray ráparancsol, hogy simítsa el az ügyet. A szombat esti kosármeccsen Jessica és az ikrek találkoznak Tanyával.

További

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

7

The Rita Flower or The Indelible Stench

10%
2009. augusztus 16.

Ray és Jemma szenvedélyes éjszakát tölt egymással, ám reggelre a nő lelép. Tanya a fiatal fotóssal van a bárban, amikor megjelenik Ray. Közli vele, nem akarja, hogy Jemma fizető ügyfél legyen. Tanya lehordja őt, hogy beleesett a nőbe, aláásva ezzel az üzletüket. Tanya elmondja a fotós Pierce-nek, hogy valójában költő, és az anyja ellenzi a kibontakozását. A férfi rábeszéli, menjen vissza az anyja házába, és nézzen szembe a démonaival. Miközben a gyerekszobában merengenek a múltról, betoppan Tanya anyja. Ray a piacra igyekszik, új ügyfeleket akar felhajtani. Összefut Jessicával, aki meghívja a családi grillpartira.

További

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Ray üzenetekkel bombázza Jemmát, a nő azonban elutasítja, mondván, időre van szüksége. A kikosarazott Ray családi vacsorára megy Jessicáékhoz. Az est feszültségbe torkollik, Ray sarokba szorítja Ronnie-t, tudni akarja, hogy szerezte meg a nőjét. Tanya találkozik Rayjel, de zavarba jön, amikor a férfi Jemmával kapcsolatban kér tőle tanácsot. Azután beszámol az új vállalkozásáról, és kéri a férfit, csatlakozzon hozzá. Tanya hirdetésére Lenore jelentkezik elsőként, aki kritizálja a marketingstratégiáját. Jessica mérges Rayre, mert szerinte azt a látszatot kelti, hogy a pénzért ment feleségül Ronnie-hoz.

További

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

9

This Is America or Fifty Bucks

10%
2009. augusztus 30.

Ray zavarba jön, amikor megtudja, hogy Damon homoszexuális kapcsolatban áll a barátjával, Powell-lel. Továbbra is anyagi nehézségekkel küszködik, miközben Tanya azon dolgozik, hogy olyan ügyfeleket találjon, akik meg tudják fizetni a szolgáltatás árát. A Pattytől érkező visszajelzés után azonban Tanya arra ösztönzi Rayt, hogy adjon árengedményt. Lenore meghívja ebédre Tanyát, a végén pedig leköt egy menetet Rayjel. Amikor találkoznak a munkahelyénél, sajátos kéréssel áll elő. Ráadásul előadja, hogy a jelen gazdasági helyzetben nem csökkenteni, hanem emelni kellene az árait. Tanya továbbra is ügyfelekre vadászik. Ray elmondja neki, mit tanácsolt Lenore.

További

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

10

A Dick and a Dream or Fight the Honey

10%
Évad befejezés
2009. szeptember 13.

Az éjszaka közepén legyek árasztják el Tanya apartmanját. A nő Rayhez fordul segítségért. Úgy érzi "döghúsra" jönnek a legyek: először Pierce lépett le, most pedig attól fél, Ray is hátat fordít neki. A férfi biztosítja, hogy nem így lesz. Ray az ebédnél találkozik Lenore-ral. Amikor az asszony jól fizető ügyfelekkel kecsegteti, azt ajánlja, hogy társuljanak Tanyával. A nő szerint a férfinak kell döntenie. Az iskolában Ray szembekerül az igazgatónővel. Megdöbben, amikor megtudja, hogy ő is az elküldhető emberek listáján van. Lenore és Tanya üzleti megbeszélése vitába torkollik.

További

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Vissza a tetejére

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Nem találsz egy filmet vagy egy sorozatot? Jelentkezz be és hozd létre.

Globális

s focus the search bar
p profil menü megnyitása
esc close an open window
? billentyűparancsok ablak megnyitása

Minden média oldalon

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(jobbra nyíl) ugrás a következő évadra
(balra nyíl) vissza az előző évadra

Tévéepizód oldalakon

(jobbra nyíl) ugrás a következő részre
(balra nyíl) vissza az előző részre

Minden kép oldalon

a kép hozzáadása ablak megnyitása

Minden szerkesztő oldalon

t fordítás választó megnyitása
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l ugrás az utolsó válaszhoz
ctrl+ enter submit your message
(jobbra nyíl) következő oldal
(balra nyíl) előző oldal

Beállítások

Want to rate or add this item to a list?

Bejelentkezés